TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
«
»
08:05 Elementary
Sherlock en Watson gaan op zoek naar een seriemoordenaar. Het herstel van Sherlock verloopt ondertussen niet zo vlot als gehoopt.
«
»
08:50 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een vrouw die dood werd aangetroffen in cement. Watson zet een belangrijke stap voorwaarts in haar plan om te adopteren.
«
»
09:30 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar New York geroepen nadat er een aantal gewelddadige voorvallen in Central Park gerapporteerd werden.
«
»
10:10 Geen uitzending
«
»
11:15 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een reeks moorden waarbij de dader in de mond van elk slachtoffer een cryptische boodschap achterlaat.
«
»
11:55 Geen uitzending
«
»
12:25 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
13:20 Geen uitzending
«
»
13:50 Criminal Minds
De politie van New Orleans roept de hulp van het BAU-team in wanneer op een lokale begraafplaats een anoniem graf wordt aangetroffen in een gevandaliseerde crypte.
«
»
14:35 Geen uitzending
«
»
14:50 Criminal Minds
De assistent-directeur van de nationale veiligheidsdienst van de FBI, Linda Barnes, treedt toe tot de BAU en onderzoekt een viervoudige moord op een groep kamergenoten in St. Louis.
«
»
15:35 Geen uitzending
«
»
16:10 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla op Mallorca, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:00 Younger
A Christmas Miracle
«
»
17:30 Younger
The Bubble
«
»
17:55 Younger
Honk If You're Horny
«
»
18:25 Younger
Girls on the Side
«
»
18:55 Younger
Fraudlein
«
»
19:20 Younger
Lizability
«
»
19:45 Wipeout US
Elke week wagen 20 nieuwe deelnemers zich aan het hindernissenparcours, waarbij ze het opnemen tegen elkaar én de klok. Diegene die de beste tijd neerzet, gaat naar huis met een mooie geldprijs.
«
»
20:35 Monster-in-Law
Na een jarenlange zoektocht naar de ware ontmoet Charlotte eindelijk de man van haar dromen. Het koppel wil snel in het huwelijksbootje stappen, maar Charlottes toekomstige schoonmoeder ligt dwars.
«
»
22:25 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:30 Tattoo Fixers on Holiday
De tattoo-experts strijken neer aan de zonnige Middellandse Zee. Deze zomer willen ze vakantiegangers verlossen van rampzalige tatoeages.
«
»
00:20 Beauty and the Geek
Realityreeks.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers