TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:58 Bing
Muziektijd op de crèche. Iedereen wil graag eens op de trommel slaan. Bing wordt ongeduldig maar als hij probeert om de trommel af te pakken van Sula, struikelt hij en maakt hij de trommel stuk.
«
»
06:12 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:17 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:33 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:44 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:48 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:54 Sesamstraat
Pino is verdrietig, maar hij kan niet vertellen waarom. Arjan helpt hem.
«
»
07:09 Het zandkasteel
Toto heeft blauw gras getekend. Dat bestaat helemaal niet zegt Sassa. Toto wordt boos. Koning Koos heeft een idee: hij tekent een vis! Nu is Toto blij, want de zee is wel blauw.
«
»
07:24 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:29 Pip and Posy
Pip is een masker aan het versieren als verrassing voor Posy. Als ze bij de speelhoek komt voordat het masker klaar is, doet hij zijn uiterste best een leuk spel te verzinnen.
«
»
07:36 Peppa Pig
Peppa, Kelly en George gaan met papa en mama Big naar de kinderboerderij. Ze mogen dieren aaien en voeren, maar moeten wel goed hun handen wassen.
«
»
07:41 Peppa Pig
De familie Big gaat samen pizza's maken voor de lunch en Peppa wil graag grappige gezichten op haar pizza.
«
»
07:46 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:54 Het feest van Zappelin
Dit keer gaat het over eten en drinken. En over stiekem snoepen. Daar zingt Fenna een tof liedje over. Soy leert je de grote pannenkoekendans.
«
»
08:09 Stop !
Klara woont samen met haar ouders, zus en broer. Ze is de jongste thuis en dat is niet altijd even makkelijk. Soms wordt het Klara allemaal een beetje te veel.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:24 Splat & Seymour
Splat maakt per ongeluk een deuk in het bed van Seymour. Hij baalt ervan en ruilt hem stiekem voor een ander sardineblikje. Maar Seymour merkt het meteen.
«
»
08:35 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:49 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:04 De krokodillenbende
De tienjarige jongen Hannes woont samen met zijn moeder. Hij is opgegroeid in zijn wijk en heeft normale vrienden. Maar hij wil zich aansluiten bij de coolste jeugdgroep van de stad, de Krokodillen.
«
»
10:31 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:48 De club van lelijke kinderen: De Staatsgreep
Condor dreigt een bom te laten ontploffen als Isimo zich niet terugtrekt uit de verkiezingen. De kids kunnen geen kant op, want het gebouw is hermetisch afgesloten.
«
»
11:13 Capsclub
Cappie en Sam richten samen met uitvinder Siggy, goochelaar Ruben en de mooie Charlotte een club op: Caps Club. Ze beleven een spannend avontuur in het Mysterie van de Schoppen Heer.
«
»
11:35 Capsclub
Cappie en Sam richten samen met uitvinder Siggy, goochelaar Ruben en de mooie Charlotte een club op: Caps Club. Ze beleven een spannend avontuur in het Mysterie van de Schoppen Heer.
«
»
11:58 Capsclub
In het stadje Hughevliet woont Tom (Cappie) samen met zijn vader Sjoerd, die rechercheur is bij de plaatselijke politie. Cappie is slechtziend, maar zijn overige zintuigen zijn sterk ontwikkeld.
«
»
12:24 Capsclub
Cappie en Sam richten samen met uitvinder Siggy, goochelaar Ruben en de mooie Charlotte een club op: Caps Club. Ze beleven een spannend avontuur in het Mysterie van de Schoppen Heer.
«
»
12:49 Fake it till you make it
Sosha krijgt tips om zelfverzekerd over te komen, óók handig om in real-life indruk te maken, bijvoorbeeld als je een spreekbeurt voor de klas moet geven.
«
»
12:59 Find me in Paris
Lena probeert van haar tuttige imago af te komen en Henri komt erachter dat Lena in een tijdsvacuüm zit en dus onbereikbaar is.
«
»
13:24 Find me in Paris
Lena en Thea worden tegen elkaar uitgespeeld door een pupil en Henri wordt samen met de Tijdverzamelaars opgesloten door zijn vader.
«
»
13:50 Find me in Paris
Henri denkt een manier te hebben gevonden om Lena te bevrijden uit het tijdsvacuüm waarin ze zich bevindt. Een romantische pas de deux doet Lena en Max beseffen dat ze gevoelens voor elkaar hebben.
«
»
14:16 Find me in Paris
Een duo-opdracht brengt zowel Lena en Max als Ines en Dash dichter bij elkaar.
«
»
14:42 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:36 Stormwind 4
Mika's grootmoeder, Sam en Mr. Kaan proberen hun boerderij draaiende te houden. Omdat de werf in vreemde handen dreigt te vallen, is Stormwind in gevaar en kan Mika haar geliefde hengst niet helpen.
«
»
17:14 Checkpoint
Gaat een radiografisch bestuurbare auto sneller met raketten? Hoe sterk is een stormparaplu? En wie zijn er het beste in het donker, de jongens of de meiden? Rachel en haar testteam zoeken het uit.
«
»
17:39 Zapp detective: Pretpark Summer Vibes
YouTuber Bibi maakt een vlog in één van de attracties. De attractie slaat op hol en Bibi raakt gewond als ze de attractie uitkomt.
«
»
17:55 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
18:19 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:34 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Bommetje!
Acht duo's nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Bommetje!
Acht duo's nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
20:18 Socutera
Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt, door het financieren van wetenschappelijk onderzoek.
«
»
20:21 Anne+
Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nu eigenlijk te vertellen?
«
»
21:59 Pride Amsterdam
My Gender, my Pride is dit jaar het thema van het LHBTQI+-evenement.
«
»
22:38 Het beste van... Pride songs
Onder meer Maurice Wijnen, Frits Huffnagel, Samantha Steenwijk en Giel Beelen bespreken de belangrijkste Pride-anthems.
«
»
23:35 Duran Duran: A Diamond In The Mind - Live at MEN 2011
Het optreden van Duran Duran in de MEN Arena in Manchester in december 2011 is onderdeel van hun 'All You Need Is Now'-wereldtournee.
«
»
00:38 Rundfunk
De school is in de ban van hekserij. De nieuwe godsdienstlerares richt een inquisitie op en meneer Hulst zet zijn eerste stappen als tovenaar. Aan Tim en Erik de schone taak het hoofd koel te houden.
«
»
01:00 Rundfunk
De leerlingen blijven een nacht op school om te vasten uit respect voor Afrika. Tim wil ondertussen weten wie de nieuwe lover van Marietje is en Erik probeert een mythe over de school te bevestigen.
«
»
01:23 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
01:44 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Tom
Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten.
«
»
05:37 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:42 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers