TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
«
»
07:10 Ik vertrek
Klaas Buik (52) en Marianne van den Eijkel (49) hebben al jaren de hartenwens om in Frankrijk te wonen. Ze kopen een oude steengrove in de Dordogne. Het plan is om hier een chambres d'hôtes te bouwen.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
12:40 Ik vertrek
Na vijftien jaar elke dag in een auto te hebben gezeten, is rijschoolhouder Martin (44) wel toe aan iets anders. Hij koopt een enorm hotel in het Oostenrijkse Gries im Sellrain samen met Linda.
«
»
13:30 Disney's Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
Brian plant een grote verrassing wanneer hij en Nate hun Disney-huwelijksverjaardag vieren. Christina en Jarrod beleven hun droomhuwelijk in de Disney Studios in Hollywood.
«
»
14:15 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
15:05 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
15:55 US Kitchen Nightmares
Chef Gordon Ramsay reist naar de buitenwijken van Pittsburgh, waar hij een wanhopige, gepensioneerde lerares uit de nood helpt. Jean heeft al haar spaargeld in haar restaurant gestoken.
«
»
16:45 Getekend voor het leven
André Hazes luistert naar de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tatoeages en biedt hen de kans om ze weg te laten laseren.
«
»
17:35 Steenrijk Straatarm
De rijke familie Debaere wisselt met het arme gezin Meys drie dagen van leven, van huis en van leefgewoonten maar vooral ook van budget.
«
»
18:40 Expeditie Gooris
De familie Gooris verkent de zonnige havenstad Napels. De zon schijnt genadeloos hard tijdens een uitstapje peddelen en dus is zonnecrème geen overbodige luxe.
«
»
19:30 Huis Gesmaakt met Gert Voorjans
Interieurarchitect Gert Voorjans gaat elke week op bezoek bij bekende Vlamingen thuis en neemt hun interieur onder de loep. Wat springt in het oog en wat kan er beter?
«
»
20:35 Midway
Maart 1942. Enkele maanden na de aanval op Pearl Harbor onderscheppen de Amerikanen een gecodeerd Japans bericht. Zo komen ze te weten dat de Japanners een nieuwe aanval plannen op het eiland Midway.
«
»
23:00 Emmanuelle
Emmanuelle reist haar echtgenoot Jean achterna naar Bangkok, waar hij een diplomatieke functie heeft. Naast de andere diplomatenvrouwen voelt zij zich een echt groentje.
«
»
00:45 Ambulance Australia
Een motorrijder komt zwaar ten val en loopt levensbedreigende verwondingen op. Paramedicus Aaron moet ter plaatse een ingreep uitvoeren om het leven van de man te redden.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
03:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers