TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
«
»
06:00 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat de mieren een schat hebben gevonden: suiker. Ze weigeren deze schat te delen met de andere insecten van de weide, die ook hun deel willen.
«
»
06:10 Spirit: Samen vrij
Wanneer het kerstfeest in gevaar komt door een sneeuwstorm, bedenken Lucky en haar vrienden een plan om cadeautjes te geven als 'elfen van de kerstman'.
«
»
06:30 Arthur & De Minimoys
Tijdens een eclips, vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken.
«
»
06:55 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:15 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:40 Hallo K3
Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar BelgiŽ komen om met haar te trouwen.
«
»
08:05 Hallo K3
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas.
«
»
08:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:50 Wakandy
Show.
«
»
09:00 Draken: Race naar de rand
Wanneer Morrie weigert met Throk te trouwen omdat ze niet van haar tweelingbroer gescheiden wil worden, zet Schorrie zijn eigen dood in scŤne.
«
»
09:25 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl de Power Rangers in heel Coral Harbor vijanddetectoren installeren, lopen de spanningen tijdens het werk hoog op vanwege een leugentje.
«
»
09:45 Slisse & Cesar
Melanie is niet te spreken over 'haar' mannen. Ze verwijt hen lui te zijn. Hier moet ruzie van komen.
«
»
10:10 Geen Uitzending
«
»
12:10 Franklin & Bash
Franklin en Bash moeten Sal Gotelli, een handelaar in gestolen auto-onderdelen, verdedigen. Ze hebben de grootste moeite met het opbouwen van een goede verdediging.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
De mol is zowat het grootste mysterie voor zoŲlogen. Hij laat zich zelden zien en valt dus amper te filmen. Slagen Staf en Joeri er in om een mol te vinden en zijn verborgen wereld bloot te leggen?
«
»
14:15 De Rodenburgs
Heel de familie Rodenburg, aangevoerd door Marie-Claire, verschijnt in vol ornaat op de begrafenis van de vermoorde Simon. 'Sex, Drugs and Rock'n Roll' staat er op de witte kist gegraveerd.
«
»
15:10 Villa Zuid-Afrika
Wanneer Kathleen en Steven gaan kijken hoever het staat met de heropbouw van hun guesthouse zijn ze niet tevreden over de afwerking. Sommige taken moeten dan ook opnieuw gedaan worden.
«
»
16:10 Life in Pieces
Joans neef Mikey komt langs, maar de rest van de familie heeft hem niet zo graag. Tyler gaat met Clementine op bezoek bij zijn overgrootmoeder.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Een frisse start met vtwonen
Sieg ontmoet Loes en Kim en hun twee dochters Lita en Nina. Terwijl Sieg hun inboedel helpt verhuizen, zorgen vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne voor de inrichting van hun nieuwe thuis.
«
»
17:50 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden: Ella Leyers, Staf Coppens, Tijs Vanneste (Van Echelpoel) en Jan Jaap van der Wal.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:25 The Call of the Wild
De late 1900, ten tijde van de goudkoorts van Klondike. Het leven van hond Buck komt op z'n kop te staan wanneer hij ontvoerd wordt uit CaliforniŽ en in de wildernis van Alaska belandt.
«
»
22:20 The Mountain Between Us
De Londense neurochirurg Ben en fotojournaliste Alex zijn op elkaar aangewezen wanneer hun vliegtuig crasht in een onherbergzaam gebied. Het duo moet samen zien te overleven in de wildernis.
«
»
00:25 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:45 Maya!
Willy valt in een bramenstruik. Hij ziet er helemaal paars uit. Tekla de spin denkt dat hij een babyspin is en beslist hem groot te brengen in haar grot.
«
»
05:55 Spirit: Samen vrij
Lucky en Maricela werken samen als een trein met medicijnen een ongeluk krijgt tijdens een sneeuwstorm. Zij zijn de enigen die kunnen helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & LoÔc Van Impe, Bart KaŽll & Ann Van Elsen en Guga Baķl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers