
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
06:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
06:55 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
07:10 | De Garde van Gert |
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
07:45 | Soep! |
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
08:25 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:10 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:50 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
10:25 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
11:50 | Toasted on Wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
12:15 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:50 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
13:20 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
13:45 | De smaaktoerist |
Onze grijze garnaal verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag West-Vlaanderen, vindt er ook topfruit en echte Belgische mosterd.
«
»
14:20 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
14:45 | Pasta & risotto |
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
15:00 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
15:20 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
16:50 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
17:40 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
18:20 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:05 | Nuances |
Chef-kok Thierry Theys bereidt vandaag vis van vreemde origine en combineert de smaken van verschillende soorten tomaten.
«
»
19:35 | De dagschotel |
'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken.
«
»
19:55 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
20:40 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
21:25 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
21:55 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
22:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
22:35 | A la carte |
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»
23:00 | Het weekmenu |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
23:50 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
00:20 | De dagschotel |
Ze komen uit het Oosten, maar zijn intussen al lekker ingeburgerd bij ons: de knapperige loempia's.
«
»
00:30 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
01:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:35 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
02:05 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
02:45 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
03:15 | BBQ vanavond?! |
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
03:35 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
04:10 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
04:40 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
04:50 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
05:15 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
05:35 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
05:45 | A la carte |
Stijn Cools is een 34-jarige hobbykok uit de Kempen en hij is een grote fan van de keuken van Johan Segers.
«
»