TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Onderbreking
«
»
12:00 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:45 Onderbreking
«
»
15:15 Step Up 4: Miami Heat
Emily, de dochter van een zakenman, sluit zich tegen de zin van haar vader aan bij de danscrew van Sean, die grote en vernieuwende flashmobs organiseert.
«
»
16:55 Outmatched
Jay en Sylvia, de ouders van Mike, komen op bezoek vanuit Florida. Mike wordt onzeker wanneer Jay commentaar heeft op zijn manier van opvoeden. Kay is jaloers op de band die Sylvia heeft met Nicole.
«
»
17:20 The Bold Type
Jane keert terug naar Scarlet. Het komt tot een confrontatie met Sutton wanneer ze ontdekt wat zij in hun appartement verborgen houdt. Kat is van slag door een voorstel van Adena.
«
»
18:05 Reef Break
Een groep criminelen kaapt een vliegtuig en landt op The Reef. Cat bedenkt een plan om de passagiers in veiligheid te kunnen brengen.
«
»
18:50 Monster Trucks
Student Tripp besluit een monstertruck te bouwen uit autowrakken. Na een ongeluk op een nabijgelegen olieboorlocatie komt een vreemd wezen naar de oppervlakte.
«
»
20:35 Pacific Rim: Uprising
Jake Pentecost, de zoon van de legendarische Stacker Pentecost, leidt een nieuwe generatie Jaeger-piloten om een nieuwe Kaiju-bedreiging te stoppen.
«
»
22:25 Gold
Goudzoeker Kenny Wells heeft betere tijden gekend. Hij besluit om samen te werken met geoloog en avonturier Michael Acosta. Samen gaan ze op zoek naar een goudader in Indonesië.
«
»
00:30 Bless the Harts
De Harts gaan naar een helderziende. Het visuitje van Wayne en zijn vrienden verloopt anders dan gedacht.
«
»
01:00 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers