TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:55 Geen uitzending
«
»
16:50 Tegen de sterren op
In 'Ergens onderweg' trekt Sam Gooris met zijn zoon Kenji naar de bierfeesten in München voor wat quality time. Gunter Lamoot heeft een 'Vraag van vandaag' voor Mega Mindy.
«
»
17:30 Bompa
Bompa wordt een dagje ouder. Zijn kinderen vinden dat hij niet langer alleen mag blijven en houden een familieraad.
«
»
18:00 Bompa
De familieraad is geen succes geworden. Paul en Josée zijn boos naar huis teruggekeerd en ten huize Roger Vleugels is de sfeer ook ver zoek.
«
»
18:25 Bompa
Frieda heeft haar koffers gepakt en is met de auto van Roger vertrokken. Bompa komt op bezoek en beseft helemaal niet dat zijn verhuis een familieruzie heeft ontketend.
«
»
18:55 Bompa
Bompa verneemt dat Frieda's afwezigheid alles te maken heeft met zijn komst. Hij wil zich dan ook extra verdienstelijk maken door mee voor het huishouden te zorgen.
«
»
19:25 Bompa
Frieda komt tot de conclusie dat ze verkeerd heeft gehandeld. Ze pakt haar spullen in en keert naar huis terug. Bompa maakt kennis met Sonja, de vriendin van Leo.
«
»
19:50 The Golden Girls
De meisjes zijn van plan een royaal bod op het huis te accepteren.
«
»
20:15 The Golden Girls
Dorothy heeft totaal geen energie meer om nog iets te doen. Ze bezoekt de ene dokter na de andere, maar ze krijgt altijd hetzelfde te horen. Ze mankeert namelijk niets.
«
»
20:40 The Golden Girls
Dorothy probeert nog steeds te achterhalen waarom ze zich zo futloos voelt. Blanche is bezig met haar boek, maar dat wordt niet wat ze ervan verwacht had.
«
»
21:05 The Golden Girls
De dochter van Blanche, Rebecca, kondigt aan dat ze zwanger gaat worden, maar niet op de natuurlijke manier. Blanche probeert vanalles om haar dochter op andere ideeën te brengen.
«
»
21:30 The Golden Girls
Rose kan geen gebruik meer maken van het pensioen van haar ex-man en gaat daarom op zoek naar een baantje dat beter betaalt.
«
»
22:00 De Pfaffs
Sam is voor één keer vroeg uit de veren. Hij heeft een nieuwe single die moet worden opgenomen. Ondanks het vroege uur heeft Sam er zin in.
«
»
22:30 M*A*S*H
Hawkeye schrijft nog eens een brief naar zijn vader over de dagelijkse beslommeringen in het veldhospitaal.
«
»
23:05 M*A*S*H
Een jonge sniper neemt het veldhospitaal onder vuur. Hij is vastbesloten 'de vijand' eigenhandig een kopje kleiner te maken.
«
»
23:35 Wat Nu Weer?
Melissa, Freek en Julien zijn bezig met de inrichting van de Garage. Mark raakt in paniek wanneer zijn lerares geschiedenis een zwaar ongeluk krijgt. Melissa laat Philip het fitnesscenter zien.
«
»
00:05 Wat Nu Weer?
Angie wilt zich excuseren bij Paulien voor de fuif. Paulien wil haar excuses echter niet aanvaarden. Mark en Paulien vliegen elkaar nogmaals in de haren.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers