TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Elementary
Sherlock en Joan onderzoeken de moord op een rijke erfgename die betrokken was bij een schandaal. De echtgenoot van het slachtoffer is een van de verdachten.
«
»
08:30 Elementary
Watson en haar halfzus Lin vernemen dat hun biologische vader, met wie ze al een tijdje geen contact meer hadden, gestorven is.
«
»
09:10 Criminal Minds
Het team lijkt eindelijk een spoor te hebben naar Mr. Scratch, een voortvluchtige die hen al lang het leven zuur maakt.
«
»
09:55 Geen uitzending
«
»
10:55 Criminal Minds
Agent Matt Simmons sluit zich aan bij het team om Mr. Scratch zo snel mogelijk te vinden.
«
»
11:40 Geen uitzending
«
»
12:10 Love Island UK
Realityreeks.
«
»
13:00 Geen uitzending
«
»
13:35 Criminal Minds
Het BAU-team voert onderzoek naar een moordenaar die al drie slachtoffers heeft gemaakt. Hun lijken werden aangetroffen in oude reiskoffers.
«
»
14:25 Geen uitzending
«
»
14:40 Criminal Minds
In Detroit worden kort na elkaar twee mannen aangetroffen. Beiden werden naakt aan een vleeshaak opgehangen op een publieke plaats. Bij beide mannen waren de geslachtsdelen na hun dood verwijderd.
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:00 Love Island UK
Realityreeks.
«
»
16:45 Younger
Liza draagt de gevolgen van haar bekentenis aan Kelsey. Kelsey en Josh worden onwaarschijnlijke bondgenoten.
«
»
17:10 Younger
Liza belandt in het oog van de storm na de onthulling over haar leeftijd. Kelsey is verbijsterd over Liza's gebrek aan kennis over millennials.
«
»
17:40 Younger
Op een teambuilding met het werk komt het tot een breekpunt tussen Liza en Kelsey. Liza krijgt nieuws dat alles verandert.
«
»
18:10 Younger
Liza en Kelsey begeven zich opnieuw in de datingwereld en komen er snel achter hoe ingewikkeld het allemaal is.
«
»
18:35 Younger
Liza gaat op zoek naar een nieuwe auteur, wat haar dichter bij Charles brengt. Maggie veegt de vloer met een concurrent uit de kunstwereld.
«
»
19:10 Younger
Het succes van Liza en Kelseys nieuwste titel ontketent een Twitterrel. Maggie ontmoet een heel bijzondere vrouw.
«
»
19:40 Wipeout US
Elke week wagen 20 nieuwe deelnemers zich aan het hindernissenparcours, waarbij ze het opnemen tegen elkaar n de klok. Diegene die de beste tijd neerzet, gaat naar huis met een mooie geldprijs.
«
»
20:35 The Vow
Paige belandt na een auto-ongeluk in een coma. Wanneer ze terug bij bewustzijn komt, blijkt dat ze aan geheugenverlies lijdt, waardoor ze haar man Leo niet meer herkent.
«
»
22:40 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:45 Tattoo Fixers on Holiday
De tattoo-experts strijken neer aan de zonnige Middellandse Zee. Deze zomer willen ze vakantiegangers verlossen van rampzalige tatoeages.
«
»
00:45 Hij is een zij
Jonge transgender delen hun unieke verhalen en tonen de weg die ze afleggen om eindelijk te worden wie ze vanbinnen altijd al waren.
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers