TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Elementary
Een wetenschapper die een dodelijke honingbijenplaag onderzocht, wordt vermoord. Gregson vraagt Watson ondertussen om mee te helpen aan een officieus onderzoek.
«
»
08:05 Elementary
Holmes en Watson starten een wel erg persoonlijk onderzoek wanneer Holmes' vriend en voormalig sponsor Alfredo plots verdwijnt.
«
»
08:45 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de zaak van een vampier in New York die 's nachts zijn slachtoffers ontvoert.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen wanneer er drie vastgebonden lichamen worden aangetroffen in de woestijn.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Criminal Minds
Het team start een onderzoek wanneer verschillende overheidsmedewerkers tegelijk ziek worden en symptomen van een hartaanval krijgen. Reid is nerveus voor zijn proces.
«
»
14:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Criminal Minds
Reid vreest dat zijn moeder is ontvoerd. Hij vraagt het team om de zaak te onderzoeken terwijl hij vastzit in de gevangenis.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:45 Younger
Kelsey en Liza proberen de anonimiteit van de erotische auteur te vrijwaren, maar de waarheid dreigt onthuld te worden op een erotica-event.
«
»
17:15 Younger
Diana heeft een ontmoeting met een knappe onbekende. Ondertussen maakt Liza haar scheiding officieel. De twee werelden komen elkaar tegen wanneer Liza in het ziekenhuis eindigt.
«
»
17:45 Younger
Liza en Kelsey sluiten een deal over de roman van Colin. Dat ontaardt in een ongelooflijk succes, waarbij de biedingen hen rond de oren vliegen.
«
»
18:15 Younger
Liza en Josh hebben een discussie en raken het maar niet eens. Hebben ze nog wel een toekomst samen?
«
»
18:40 Younger
Terwijl haar relatie met Josh op een dood spoor lijkt te zitten, kan Liza het steeds beter vinden met Charles. Kelsey heeft het gevoel dat ze niets meer betekent voor Colin.
«
»
19:10 Younger
Liza keert terug van de Hamptons en moet omgaan met wat er daar gebeurd is. Een bekende lifecoach dwingt haar om de harde waarheid onder ogen te zien.
«
»
19:40 Wipeout US
Elke week wagen 20 nieuwe deelnemers zich aan het hindernissenparcours, waarbij ze het opnemen tegen elkaar én de klok. Diegene die de beste tijd neerzet, gaat naar huis met een mooie geldprijs.
«
»
20:35 Booksmart
Aan de vooravond van hun diploma-uitreiking beseffen twee beste vriendinnen dat ze minder hard hadden moeten werken en meer hadden moeten feesten. Ze proberen hun schade in te halen.
«
»
22:40 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:40 Tattoo Fixers on Holiday
Glen geeft een draai aan Gabriela's tatoeage, terwijl Sketch Eileens pittige zelfportret bedekt. Ondertussen gaat Alice aan de slag met een tatoeage voor Aimee.
«
»
00:45 Hij is een zij
Jules (20) heeft twee piemelprotheses: één voor vulling in zijn broek en de ander om mee te plassen en seks te hebben. Hoe dit precies werkt, legt hij uit aan Jan Kooijman.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers