TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Elementary
Holmes en Watson komen terecht in een internetoorlog wanneer een lid van Everyone, de anonieme hacker-groepering waarmee ze soms samenwerken, wordt vermoord.
«
»
08:35 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een professionele scepticus. De man onderzocht paranormale, religieuze en wetenschappelijke fenomenen en ging na in hoeverre het om oplichting ging.
«
»
09:15 Criminal Minds
Het BAU-team trekt naar San Diego waar een vooraanstaande wijk geplaagd wordt door een reeks inbraken.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Criminal Minds
Het team onderzoekt het overlijden van een zwerver bij wie een bizar hiëroglief werd aangetroffen. De zaak doet denken aan enkele doden van een paar jaar eerder.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
13:40 Criminal Minds
Wanneer verschillende levenloze mannelijke lichamen worden aangetroffen die niet meteen geïdentificeerd kunnen worden, wordt het BAU-team op de zaak gezet.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Criminal Minds
Spencer komt in Mexico in de problemen. Het BAU-team roept de hulp in van het International Response Team.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
16:55 Younger
Liza gaat naar het openluchtfestival Bluegrass & Beer net buiten New York, waar de band van Josh moet optreden. Al snel beseft ze dat ze niet gemaakt is voor het plattelandsleven.
«
»
17:25 Younger
Liza's geheim wordt een probleem wanneer Cheryl wil afspreken met haar en Kelsey. Kelsey is boos wanneer Thad met een ander meisje flirt, maar hij maakt het goed met een romantische verrassing.
«
»
17:50 Younger
Liza zet zich in voor een auteur die een minimalistisch manifest heeft geschreven dat haar erg aanspreekt. Haar zorgen over Kelseys snelle verloving vallen niet in goede aarde.
«
»
18:15 Younger
Liza sluit zich op het werk aan bij een netwerkgroep voor assistentes, waar ze meer over Thad te weten komt dan haar lief is. Lauren gaat helemaal op in de voorbereidingen voor Kelseys huwelijk.
«
»
18:45 Younger
Uitgeverij Empirical wil een groots verkleedfeest organiseren om een nieuwe fantasyroman te promoten. Liza blijft Thad onder druk zetten om open kaart te spelen met Kelsey wat betreft zijn affaire.
«
»
19:10 Younger
Wanneer het noodlot toeslaat, twijfelt Liza of ze haar leugen niet stilaan moet opbiechten. Kelsey geeft Liza de schuld van Thads dood waardoor zij besluit om haar job bij Empirical op te zeggen.
«
»
20:35 The Wedding Planner
Huwelijksplanner Mary Fiore krijgt de kans partner te worden in het bedrijf waarvoor ze werkt. Maar eerst moet ze de trouw van de dochter van een steenrijke internettycoon tot een goed einde brengen.
«
»
22:40 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:40 Tattoo Fixers on Holiday
Het pop-upsalon krijgt bezoek van James, die af wil van zijn ruwe tatoeage. Daarnaast komt Matt langs om een herdenkingstatoeage te laten zetten naar aanleiding van zijn strijd tegen kanker.
«
»
00:40 Hij is een zij
In het ziekenhuis krijgt Maria (23) een borstvergroting. Ze droomt van een vrouwelijk silhouet, het liefst met een grote cupmaat. Voor Finn (41) is het dubbel feest.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers