TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 BH90210
De fans reageren uitzinnig wanneer een eerste foto van de reboot wordt vrijgegeven, maar een eerste table read zorgt voor een teleurstelling.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Criminal Minds
Het team begeeft zich naar Austin, Texas, waar drie moorden op twee jonge vrouwen en een jongeman werden gepleegd. Ze werden volledig uitgekleed en geslagen.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Criminal Minds
The Replicator, een seriemoordenaar op wie het BAU-team al een tijdje jacht maakt, heeft toegeslagen in Philadelphia.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
Het team wordt naar Saint Paul geroepen om er een reeks moorden te onderzoeken op vrouwen die hun intiemste gedachten en gevoelens op blogs en andere sociale media postten.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Criminal Minds
In de arbeiderswijk in Chicago waar Morgan is opgegroeid, worden drie mannen van middelbare leeftijd op brute wijze om het leven gebracht.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Friends
Joey barst van het zelfvertrouwen terwijl hij zich voorbereidt op zijn eerste vrijpartij met Rachel. Maar plots wordt hij onhandig. Ross gaat voor een kleurtje, maar dat gaat niet zoals gedacht.
«
»
13:55 Friends
Vandaag wordt Emma's eerste verjaardag gevierd. Rachel heeft besloten het feestje pas te laten beginnen na Emma's dutje. Spijtig genoeg heeft iedereen al andere plannen.
«
»
14:25 Friends
Rachel laat haar jongere zus Amy babysitten op Emma, ondanks protest van Ross. Intussen maken Monica en Chandler zich ongerust over de aanbevelingsbrief die Joey voor hen wil schrijven.
«
»
14:55 Friends
Ross is in de wolken wanneer blijkt dat hij een belangrijk gesprek mag hebben met de briljante Nobelprijswinnaar dr. Benjamin Hobart.
«
»
15:30 Friends
Monica en Chandler bereiden zich nerveus voor op de komst van een afgevaardigde van het adoptiebureau.
«
»
15:55 Friends
Monica wil haar goed hart nog eens tonen en besluit voor de hele bende een overheerlijke maaltijd te bereiden ter ere van Thanksgiving. Ze wordt echter razend wanneer iedereen te laat is.
«
»
16:25 Friends
Nerveus en gespannen vertrekken Monica en Chandler naar Texas. Ze zullen er kennismaken met de zwangere Erica Simmons. Die overweegt om haar kind door hen te laten adopteren.
«
»
17:00 Friends
Phoebe en Rachel zien per toeval hoe Chandler samen met een knappe vrouw in een auto stapt. Omdat het voorval tijdens de werkuren plaatsvindt, zijn de vrouwen achterdochtig.
«
»
17:30 Friends
Joey mag als bekend gezicht deelnemen aan een quiz gepresenteerd door Donny Osmond. Levert het dubieuze IQ van Joey iets op?
«
»
18:05 Friends
Monica heeft zich opgeworpen als de organisatrice van het huwelijk van Phoebe. Binnen de kortste keren maakt ze iedereen rond haar knettergek.
«
»
18:45 Dance Dreams
Het is al meer dan een jaar geleden dat Sam nog eens op een echt podium heeft gestaan. Samen met haar mama trekt ze met de nodige zenuwen naar Genk, voor een voorronde van de Dance Waves Competition.
«
»
19:45 Knight and Day
Na hun spontane ontmoeting op een vliegveld wordt June door de charmante geheim agent Roy meegesleurd in zijn wereld vol valse identiteiten en wilde achtervolgingen.
«
»
22:00 Naked Attraction: Naughtiest bits
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:10 Klopjacht NL
De voortvluchtigen zetten alles op alles om 'onder de radar' te blijven, terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.
«
»
00:20 Jani gaat...
Jani gaat op stage bij Ettix-Quickstep. Hij leert er niet alleen Tom Boonen kennen, maar ook enkele kneepjes van het vak.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers