TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Supergirl
Iedereen komt samen voor Thanksgiving, maar Kara voelt zich slecht na haar debat met Ben Lockwood. Ondertussen raken James en Lena het niet eens.
«
»
07:35 Supergirl
James blijft proberen om Agent Liberty te ontmoeten. Ondertussen volgen Supergirl en Manchester Black een aanwijzing over de locatie van Agent Liberty, maar hun zoektocht gaat de duistere kant op.
«
»
08:15 Supergirl
Nia heeft een levendige droom over Agent Liberty, maar wil er niet meer achter zoeken. Kara merkt dat er iets is dat Nia dwarszit, en doet beroep op de hulp van Brainy.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Portland geroepen nadat er twee moorden werden gepleegd. Volgens de lokale politie werden de slachtoffers op dezelfde manier vermoord.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
In Tampa zet het team de achtervolging in op seriemoordenaar Shelley Chamberlain. Die kiest zijn slachtoffers willekeurig uit in verschillende wapenwinkels.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Criminal Minds
In San Diego werden op vijf dagen tijd drie studentes met messteken om het leven gebracht. Het team vermoedt dat de dader de slachtoffers geruime tijd in het oog hield alvorens toe te slaan.
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Criminal Minds
Een jonge vrouw wordt dood teruggevonden onderaan een heuvel. Haar verwondingen lijken erg op die van een vrouw die drie jaar eerder vermoord werd aangetroffen.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Friends
Ugly Naked Guy, die al jaren een appartement heeft aan de overkant van de straat, verhuist. Samen met Phoebe gaat Ross het appartement bezichtigen.
«
»
15:50 Friends
Ross jaagt alle eigenaars van zijn appartementsblok tegen hem in het harnas wanneer hij weigert honderd dollar te geven omdat de conciŽrge met pensioen gaat.
«
»
16:25 Friends
Phoebe vindt een politiebadge onder haar stoel in het koffiehuis en begint er onmiddellijk misbruik van te maken.
«
»
16:55 Friends
Rachel wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij het modehuis Ralph Lauren. Monica probeert te bewijzen dat haar relatie met Chandler veel passioneler is dan die van Phoebe en Gary.
«
»
17:20 Friends
Om er bij te horen op haar nieuwe job, begint Rachel te roken. Phoebe en Monica plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag.
«
»
17:55 Friends
Ross probeert een afspraakje met het pizzameisje te regelen, maar wordt tegengewerkt door Chandler. Intussen is Rachel op zoek naar de oorringen die Monica haar had geleend.
«
»
18:25 Friends
De avond voor de trouwplechtigheid is Ross bloednerveus. Gary stelt voor dat de jongens meegaan op patrouille in zijn politiewagen. Het belooft een spannende avond te worden.
«
»
18:55 Friends
Gary vindt dat het tijd is dat Phoebe bij hem intrekt. Maar vooraleer hij haar het voorstel doet, vraagt hij raad aan de rest van het gezelschap.
«
»
19:25 Friends
Joey krijgt de rol van zijn leven aangeboden. Omdat de film in Las Vegas zal opgenomen worden, besluit hij samen met Chandler enkele dagen voor de opnames te vertrekken om de streek te verkennen.
«
»
19:55 Friends
Monica komt haar grote liefde Richard tegen. Tot haar grote vreugde ontdekt ze dat ze helemaal geen gevoelens meer voor hem heeft.
«
»
20:25 Zookeeper
Dierenverzorger Griffin Keyes is ervan overtuigd dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit echter maar niks en raken in paniek.
«
»
22:25 Gestalkt
Manon heeft slechts zeven maanden met haar ex gedatet, maar ondertussen stalkt hij haar al anderhalf jaar. Hij laat gps-trackers onder haar auto plaatsen en stuurt hij privťdetectives achter haar aan.
«
»
23:20 The Sex Clinic
Deskundigen doorbreken de taboes over de seksuele gezondheid van jongeren.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers