TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Madam Secretary
Secretaris McCord organiseert een kerstfeest in een poging de senatoren te overtuigen om een landmijnverdrag te ondertekenen.
«
»
07:50 Madam Secretary
Minister McCord realiseert zich dat een diplomatieke oplossing de Afghaanse regering wellicht beter dient dan een oorlog met de Taliban.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 FBI
Terwijl het team op zoek gaat naar een jong meisje dat tijdens een familievakantie werd ontvoerd, ontdekken ze dat de ontvoering mogelijks gelinkt is aan een gebeurtenis uit het verleden.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 FBI
Het team moet infiltreren in een drugsbende nadat bij de overval op een chemisch bedrijf twee douaneagenten om het leven kwamen. Nestor biedt ook zijn hulp aan.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de dood van een man die er een geheime tweede carrière op nahield. Watson krijgt een tegenslag te verwerken in haar adoptieprocedure.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Elementary
Het wordt een race tegen de klok voor Holmes en Watson wanneer Bell het slachtoffer wordt van een bioterroristische aanslag op het politiebureau.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Grey's Anatomy
Jackson brengt een bezoek aan zijn vervreemde vader. Het gesprek helpt hem om nieuwe inzichten te krijgen over zijn toekomst.
«
»
15:55 Nurses
Wanneer Ashley een gerespecteerd chirurg assisteert, merkt ze tijdens de operatie een trilling in diens hand op. Ze licht Grace hierover in. Wolf start met zijn ontwenning. Nazneen verzorgt een clown.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Portland geroepen nadat er twee moorden werden gepleegd. Volgens de lokale politie werden de slachtoffers op dezelfde manier vermoord.
«
»
17:55 Criminal Minds
In Tampa zet het team de achtervolging in op seriemoordenaar Shelley Chamberlain. Die kiest zijn slachtoffers willekeurig uit in verschillende wapenwinkels.
«
»
18:45 Criminal Minds
In San Diego werden op vijf dagen tijd drie studentes met messteken om het leven gebracht. Het team vermoedt dat de dader de slachtoffers geruime tijd in het oog hield alvorens toe te slaan.
«
»
19:40 Criminal Minds
Een jonge vrouw wordt dood teruggevonden onderaan een heuvel. Haar verwondingen lijken erg op die van een vrouw die drie jaar eerder vermoord werd aangetroffen.
«
»
20:35 FBI
Het team maakt jacht op een moordenaar die er op het eerste gezicht niet-gerelateerde doelwitten uitpikt.
«
»
21:25 FBI
Nadat drie mensen om het leven kwamen bij een bomaanslag, zet het team druk op een informant om bewijsmateriaal te verzamelen tegen zijn goede vrienden.
«
»
22:25 Elementary
In een tuin wordt een lijk zonder hoofd gevonden. Holmes en Watson gaan op zoek naar de moordenaar die mogelijks banden heeft met occulte groepen.
«
»
23:20 Elementary
Tijdens het onderzoek naar de moord op een 3D-printing ingenieur, kruisen Sherlock en Watson het pad van een robot die getuige was van de aanval.
«
»
00:20 Vermist
Een vierjarig meisje wordt wenend aangetroffen in een drukke winkelstraat. Ze spreekt geen woord Nederlands en haar handen zitten onder het bloed.
«
»
01:15 Vermist
Het onderzoek naar de verdwijning van Madina zit muurvast. Michael gaat op eigen houtje verder en infiltreert in het prostitutiemilieu in de hoop een spoor te vinden.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers