TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 American Woman
Na een fout op het werk moet Bonnie de gevolgen ervan dragen. Kathleen heeft een grote overwinning behaald op haar castingkantoor en voelt zich gesterkt door haar ontluikende carrière.
«
»
08:05 American Woman
Steve heeft het burgerlijke leven met Bonnie hervat, Kathleen en Greg verloven zich, en Diana wil graag worden gehoord in haar nieuwe baan.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 The Rookie
Na een AMBER Alert gaat het team op zoek naar een pasgeboren baby die gestolen werd uit een plaatselijk ziekenhuis. Ondertussen werken agenten West en Chen hun laatste dienst als rookies af.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 The Rookie
Harper en Nolan worden opgeroepen voor een overval. Ze komen er al vrij snel achter dat het de dader niet enkel om het geld te doen is.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Elementary
Tijdens de reconstructie van een van de gevechten van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog wordt een man vermoord. Holmes en Watson worden belast met het onderzoek.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Elementary
Tijdens het onderzoek naar de moord op haar therapeute stuit Watson op haar eigen dossier. Ze komt zo meer te weten over haar obsessies en verdrongen angsten.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Manifest
Met tegenzin werkt Ben samen met Eagan, terwijl angstaanjagende roepingen het ongemakkelijke etentje van Michaela en Zeke met Jared en zijn nieuwe vriendin onderbreken.
«
»
15:55 Manifest
Ben komt in het vizier van een vijand. Een zogenaamde natuurramp brengt Saanvi ertoe om een gewaagde zet te doen. Angelina stelt haar band met Eden op de proef.
«
»
16:55 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Idaho waar drie jonge vrouwen worden vermist. De dader is een informaticaspecialist die het internet en sociale netwerksites gebruikt om zijn slachtoffers te vinden.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het BAU-team probeert in Los Angeles seriemoordenaar Billy Flynn op te pakken. Die maakt gebruik van stroomstoringen om in het donker bij zijn slachtoffers in te breken en hen te vermoorden.
«
»
18:45 Criminal Minds
De Prince of Darkness blijft terreur zaaien: hij heeft agent Spicer vermoord, diens zus Kristin verkracht, zijn dochter Ellie ontvoerd en Morgan aangevallen.
«
»
19:40 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van de jonge Kate Joyce. De politie houdt twee verdachten aan, maar kan geen harde bewijzen voorleggen.
«
»
20:35 The Rookie
Wanneer de autoruit van professor Fiona Ryan ingeslagen wordt, biedt Nolan aan om haar huis 's nachts te bewaken.
«
»
21:30 The Rookie
Nadat hij zijn zoon Henry naar het ziekenhuis heeft gebracht, wordt Nolan herenigd met zijn ex-vrouw Sarah. Ze moeten een front vormen om hun zoon te helpen.
«
»
22:35 Elementary
Sherlock merkt dat hij in het bezit is van een afgehakt hoofd, maar heeft te kampen met geheugenverlies. Watson helpt hem om na te gaan wat er zich de voorbije zes uur heeft afgespeeld.
«
»
23:35 Elementary
Sherlock en Watson onderzoeken de moord op een voormalig lid van de Yakuza, de Japanse maffia. Gregson is in shock wanneer hij de bekentenis van een voormalig familielid hoort.
«
»
00:40 Vermist
Het privéonderzoek van Nick loopt uit de hand. Hij wordt verdacht van moord en slaat op de vlucht, maar zet zijn onderzoek naar de verdwijning van Liesbeth verder.
«
»
01:40 Vermist
Stefanie, het 16-jarige nichtje van Eva, loopt weg van huis na een hoogoplopende ruzie met haar moeder. Eva gaat op zoek, maar moet er al snel haar collega's van de Cel Vermiste Personen bij halen.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers