TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Peppe's Toscane
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
«
»
09:25 Piet Patron
Op zoek naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is verantwoordelijk voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel de clown van de keuken.
«
»
09:50 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 De Spor
De jongensdroom van Rik en Sam krijgt een vervolg. De Spor speelt vanaf nu in eerste nationale en voor dat trapje hoger heb je nieuwe spelers, een nieuwe coach en een nog professionelere aanpak nodig.
«
»
13:10 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
14:10 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
14:45 Sportfood
Oliver Naesen is profwielrenner. Hij weet wat hij moet eten om goed te presteren, maar zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus. Chef Michaël en topsportdiëtiste Stephanie steken het daarom in een sportief jasje.
«
»
15:05 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters maakt drie verschillende cocktails en/of longdrinks klaar. Vandaag schotelt hij de kijker de cocktails Blue Paradise, French 75 en Seventh Heaven voor.
«
»
15:20 Vik & Gert
Wat krijg je als je Vlaanderens meest bekende vader-zoon duo samenbrengt? Een gloednieuwe podcast die de alledaagse dingen van het leven met een flinke dosis humor onder de loep neemt.
«
»
16:05 De Zussen Coorevits
Een ongefilterde tête-a-tête over flirten en flabberarmen, daten en satisfyers, maar ook over co-ouderschap en intimiteit.
«
»
16:50 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
18:00 Celebrity Klopjacht
In de laatste rechte lijn naar het extractiepunt moeten de zussen Coorevits en Conrad en Cesar een pincode zien te bemachtigen. Pas als ze die kunnen onderscheppen krijgen ze de coördinaten van extractie. Maar de speurders zitten hen op de hielen.
«
»
19:00 Huizenjagers
Dick gaat over enkele jaren met pensioen en dat zou hij graag doorbrengen in een rustige vrijstaande woning in de natuur. Hij wil muziek kunnen luisteren zonder rekening te moeten houden met buren.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
21:15 Ooit Vrij
Een man met een zwaar verleden hoopt aanvaard te worden in het transitiehuis van Mechelen. Maar dan moet hij eerst aan zijn verslaving werken. In de gevangenis van Haren nadert een vrouw het einde van haar straf.
«
»
22:15 Kamp Jeroom
Spelprogramma waarin dagelijks drie duo's het tegen elkaar opnemen in drie proeven. Elk duo bestaat uit een jurylid en zijn of haar partner in crime. De winnaar kroont zich tot Strafste Jurylid ter Wereld.
«
»
23:00 Jani & James doen-het-zelf
Jani en James nemen voor een paar dagen een Genkse snackbar over en testen uit of het iets voor hen zou kunnen zijn. Maar al snel wordt duidelijk dat een frituur openhouden niet te onderschatten is.
«
»
00:05 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»
01:25 De Tafel van Gert
Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt Gert Verhulst een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers