TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6u en 9u voor zijn rekening.
«
»
09:00 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
09:15 Piet Patron
Dit keer wordt Anthony gevold. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding.
«
»
09:40 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
13:15 Topdokters
Prof. Boudewyns behandelt een jongetje van zeventien maanden oud, die te vaak stopt met ademen tijdens het slapen. En een zesjarig meisje komt voor eerst naar het UZA omdat er ernstig gehoorverlies is vastgesteld in haar linkeroor.
«
»
14:10 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
14:30 Sportfood
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
14:55 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt heeft weer allerlei mooie gerechten voor de BBQ vanavond. Hij bereidt dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en venkel en konijn met caponata.
«
»
15:15 Niveau 4 Brussel-Zuid
Er komt een verontrustende oproep binnen van twee jonge meisjes die belaagd worden door een groepje jongeren. Inspecteurs Daan en Virginie zijn opgeroepen voor een diefstal aan het Zuidstation en de daders blijken geen onbekenden te zijn.
«
»
16:05 De Zussen Coorevits
De zussen Coorevits blikken terug op hun kindertijd. De zussen hebben het over gedragscodes op het vliegtuig, mossels, lange autoritten samen op de achterbank. Maar ook: de link tussen de zussen en de pechstrook.
«
»
16:45 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan trekken naar hun vakantiehuis op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende gasten uitnodigen om bij hen tot rust komen en weer energie op te doen.
«
»
17:50 Celebrity Klopjacht
De speurders zetten alles op alles om Jeff en Pieterjan in te rekenen en gaan op huiszoeking bij Jeff. Daar staat hun echter een verrassing te wachten.
«
»
19:00 Huizenjagers
Vlaamse charmezanger, Steve Tielens en zijn gezin gaan op zoek naar een gezellig huis met polonaisemogelijkheden, graag in een groen gebied.
«
»
20:00 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
21:15 Ooit Vrij
In de gevangenis van Haren verschijnt een vrouw voor de strafuitvoeringsrechtbank. Maatschappelijk werkster Clémence ziet een vrouw die weer op penitentiair verlof mag nadat ze al meerdere kansen verknoeide. In Dendermonde vindt een huwelijk plaats.
«
»
22:20 Komen Eten bij Celebrity MasterChef Vlaanderen
Met deze week: Linde Merckpoel, Hakim Chatar, Daan Alferink en Titus De Voogdt.
«
»
23:25 Jani & James doen-het-zelf
Jani en James nemen de hoevecamping van Mia en Johan over. Ze zullen hun handen meteen uit de mouwen moeten steken, want ze krijgen een hele waslijst aan taken voorgeschoteld.
«
»
00:35 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers