TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
09:40 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
09:55 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een vegetarische ovenschotel met pastinaak.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Simpsons
Mr. Burns begint een onderneming die hamburgers op plantaardige basis maakt, en Lisa weigert te geloven dat hij zoals gewoonlijk iets verkeerds van plan is.
«
»
12:55 The Simpsons
Lisa krijgt een nieuwe denkbeeldige vriend, een depressieve Britse zangeres uit de jaren tachtig. Zij zorgt ervoor dat ze zich beter voelt over haar echte vriend. Ondertussen krijgt Homer een voertuig met een enorme aandrijfkracht.
«
»
13:20 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
14:05 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
14:20 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten, Zeeuwse zee-oesters en zot veel zeezout. Hij verwerkt zijn buit tot een zonnig bordje. Smakelijk.
«
»
14:50 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
15:05 The Nanny
Fran gaat met Val op vakantie naar Jamaïca. De twee dames moeten echter noodgedwongen op hun hotelkamer blijven wanneer een orkaan over het eiland raast. Fran beseft dat ze de Sheffields enorm mist.
«
»
15:30 The Nanny
Fran ontdekt dat haar voormalige verloofde Danny gestorven is. Wanneer ze naar zijn begrafenis gaat, ontmoet ze zijn weduwe en ze overtuigt haar ervan om weer opnieuw te gaan daten.
«
»
15:55 Friends
Phoebe's halfbroer doet een verbijsterende mededeling: hij is met zijn oudere vriendin getrouwd en wil dat Phoebe draagmoeder voor hen wordt. Joey belandt in een klassestrijd in het museum van Ross.
«
»
16:25 Friends
Er worden embryo's geplaatst bij Phoebe. Een onbenullige uitdaging escaleert tot een wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Het resultaat van de weddenschap is dat ze van appartement wisselen.
«
»
16:55 Topdokters
Dr. Vrieze ziet een jonge vrouw met anorexia. Zij is enkele weken geleden in levensbedreigende toestand binnengebracht via de spoedafdeling. Cardiochirurg dr. Yilmaz ziet een negentigjarige dame met aanhoudende vermoeidheidsklachten.
«
»
17:50 Blind Gekocht NL
Berend, Melle en Sanne wonen apart van elkaar in Utrecht, maar vormen wél samen, met hun zoontje Elio, één gezin. Een regenbooggezin! Het gebrek aan ruimte bij Sanna breekt haar én hen nu op.
«
»
19:10 Blind gekocht
Bart en Béa komen voor een onaangename verrassing te staan tijdens de verbouwingen van het huis van Michael en Sandra. Dina verrast intussen Cara en Wouter op hun trouwfeest. Het stel is al sinds het begin van hun relatie op zoek naar hun droomhuis.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een brief van Roger Raveel wordt aangeboden door Barbara Sarafian. Er is een werk van Christo, het skelet van een jachtluipaard en een werk van Jacqueline de Jong.
«
»
21:15 Huizenjagers
Sofian en Yasmina zijn acht jaar getrouwd en willen hun huurhuis inruilen voor hun eigen stekje.
«
»
22:15 Geubels en de Belgen
Philippe praat over de relatie tussen Belgen en sport. Hij behandelt klassiekers zoals veldrijden, voetbal en zelfs de duivensport. Hij zegt ook dat sommige sporten, zoals bijvoorbeeld langlaufen, niet serieus genomen kunnen worden.
«
»
22:55 Stukken van mensen
Een brief van Roger Raveel wordt aangeboden door Barbara Sarafian. Er is een werk van Christo, het skelet van een jachtluipaard en een werk van Jacqueline de Jong.
«
»
00:00 Huizenjagers
Sofian en Yasmina zijn acht jaar getrouwd en willen hun huurhuis inruilen voor hun eigen stekje.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers