TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
09:40 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt gooit alweer hoge ogen. Hij start met een ijsgekoelde cocktail en daarna wordt er gesmuld van kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip. De chef serveert ook nog eens côte à l'os van Wagyu.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Val verklapt per ongeluk dat Fran ooit een tatoeage op een geheime plek heeft laten zetten. Sylvia eist dat Fran de tatoeage onmiddellijk laat verwijderen en Maxwell is erg nieuwsgierig naar de tattoo. Fran besluit deze troef tegen hem uit te spelen.
«
»
12:55 The Nanny
Maggie droomt van een nieuwe auto. Op financiële hulp van haar vader moet ze echter niet rekenen. Daarom besluit ze Fran te overtuigen deel te nemen aan de Miss Trans Am-verkiezing, die als hoofdprijs een gloednieuwe sportwagen heeft.
«
»
13:15 Friends
De jongens proberen spontaan en wild te doen. Rachels baas biedt haar promotie aan. Monica moet kiezen tussen een vaste baan als chef-kok in een restaurant en haar cateringbedrijf met Phoebe.
«
»
13:40 Friends
Ross heeft grote moeite met zijn relatie op afstand. Chandler probeert een date te regelen voor Rachel. Monica smeedt een plannetje om gezag te verwerven op haar nieuwe werk in een restaurant.
«
»
14:05 Open Vuur
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
14:45 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
15:00 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een vegetarische ovenschotel met pastinaak.
«
»
15:10 The Simpsons
Een geheim uit Flanders' verleden komt aan het licht. Ondertussen blijkt er een kamer in het huis van de Simpsons te zijn die we nog nooit gezien hebben.
«
»
15:35 The Simpsons
Het wordt duidelijk dat Sarah, de vrouw van Chief Wiggum, niet is wie ze lijkt. Ondertussen raakt Marge betrokken bij een juwelenroof.
«
»
15:55 The Simpsons
Mr. Burns begint een onderneming die hamburgers op plantaardige basis maakt, en Lisa weigert te geloven dat hij zoals gewoonlijk iets verkeerds van plan is.
«
»
16:20 The Simpsons
Lisa krijgt een nieuwe denkbeeldige vriend, een depressieve Britse zangeres uit de jaren tachtig. Zij zorgt ervoor dat ze zich beter voelt over haar echte vriend. Ondertussen krijgt Homer een voertuig met een enorme aandrijfkracht.
«
»
16:45 The Sky is the Limit
Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue, zoals onder anderen Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn. Hij gaat voorbij de bling bling.
«
»
17:45 Huizenjagers
Grietje en Jeffrey dromen ervan om hun eigen B&B te openen, en zoeken daarvoor een juiste woning.
«
»
18:50 Viva la Feta
Deze week is Marlène de Wouters te gast bij Jani en Otto-Jan op Sifnos. Tijdens een ontspannend boottochtje loopt het bijna fout wanneer Marlène weigert om terug naar de boot te zwemmen.
«
»
19:50 Geubels en de Belgen
De Belgische liefde en relaties staan centraal in deze aflevering. Philippe bespreekt het daten, trouwen en de relatieproblemen van de Belgen, allemaal met zijn kenmerkende humoristische kijk op de zaken.
«
»
20:30 Batman Begins
Na de moord op zijn ouders reist Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar zijn geboortestad Gotham als zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn intelligentie gebruikt om duistere krachten te bestrijden.
«
»
22:55 Topdokters
Colorectaal chirurg Knol verwijdert een rectumtumor. Hij gebruikt zijn eigen ingenieus ontwikkelde chirurgische techniek om de sluitspier zo goed mogelijk te behouden en niet te beschadigen tijdens de ingreep.
«
»
23:55 Niveau 4 Brussel-Zuid
De war on drugs woedt heviger dan ooit in Brussel Zuid. De Brusselse politie voert dagelijks patrouilles uit in wijken zoals Peterbos en Kuregem. Het duurt niet lang voor rechercheurs Jelle en Michelleze een dealer op heterdaad betrappen.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers