TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
10:00 Lekker Licht
Chiara maakt vandaag een salade, maar dan zonder dikmakers en zelfs zonder sla. Een alternatief voor de gewone salades met geitenkaas of kip, én boordevol vitaminen. Een half uur, meer heb je niet nodig om deze smaakvolle salade op tafel te zetten.
«
»
10:10 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad en naast het lekker stukje lamsvlees maken de chefs er ook ratatouille, bulgur en een smakelijk garnituur met aubergine.
«
»
10:35 Karola's Kitchen
Het is tijd voor een heerlijke avondmaal waar alle gasten blij mee zijn. Karolien maakt een courgettelasagne. Dit zit boordevol groenten en smaak. Als dessert is er een luchtige kaastaart in een potje.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 The Nanny
Op de vooravond van de première van zijn nieuwste musical neemt Maxwell het hele gezin mee naar het openingsgala. Wanneer Fran en Maxwell een meningsverschil hebben, wordt het incident breed uitgesmeerd in de pers.
«
»
13:10 The Nanny
Maxwell brengt een mysterieuze gast mee naar huis, die volledig in verbanden is gewikkeld. Zijn geheimzinnig gedrag over de identiteit van hun gast wekt de interesse op van Fran, die ervan overtuigd is dat het om niemand minder dan Cher gaat.
«
»
13:35 Friends
Nadat hij heeft besloten te stoppen met acteren, krijgt Joey een rol aangeboden in een soap. Rachel datet met een man genaamd Russ, die opvallend veel op Ross lijkt.
«
»
14:00 Friends
Ross helpt Susan en Carol om hun trouwplannen weer op schema te krijgen. De moeder van Rachel maakt haar nieuwe plannen bekend, tot schrik van de anderen.
«
»
14:30 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
15:10 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
15:25 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt zeekraal op zijn Zeeuws.
«
»
15:35 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:15 Man With a Plan
Adam en Don worden heel beschermend voor Lowell als ze denken dat hij misschien weer terug is bij zijn vreemdgaande ex-vrouw. Joe ervaart een onverwachte bijwerking van zijn nieuwe pacemaker, waar Bev niet zo blij mee is.
«
»
16:45 Man With a Plan
Adam en Andi bieden Teddy datingadvies aan, maar ze maken het hem heel ongemakkelijk.
«
»
17:10 The Sky is the Limit
Voor Yves geen omzetcijfers of afval vandaag. Hij heeft één van zijn heteluchtballons van stal gehaald. Hij verrast zijn vriendin Jullie en hun hondje stip met een luchtdoop. Frederik krijgt bezoek van zijn personal en mental coach.
«
»
18:20 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan ontvangen Brandon Wen, artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie.
«
»
19:30 Auwch_
De voorbereidingen voor de musical 'Ben XL' draaien op volle toeren. Marijn Devalck doet ook mee.
«
»
20:10 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over het Belg zijn. Wat verbindt ons met onze landgenoten? Slechte wegen natuurlijk, maar ook onze minachting voor het dorp naast ons, onze afkeer van reglementair verbouwen en onze gezamenlijke vakantiebestemmingen.
«
»
20:50 Ocean's Twelve
Een casinobaas dwingt Danny en zijn groep een complexe diefstal te plegen in Europa. Ze krijgen ook te maken met een andere mysterieuze dief.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers