TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah. West-Vlaamse boys Tom en Dominique proberen ondertussen hun schaapjes op een rij te houden in de schaapskooi en bereiden nog een lam Asado style op Open Vuur.
«
»
09:40 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
09:50 Veggie!
Philippe van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groenten.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Nanny
Maxwell nodigt zijn ex-vriendin en voormalig supermodel Chloe Simpson uit voor een etentje. Die besluit op haar beurt een wederdienst te doen : ze regelt een professionele fotosessie voor Maggie.
«
»
12:00 The Nanny
Fran belt haar oom Irving om de afvoerbuizen in het huis te repareren. Ondertussen weigert Maxwell om Maggie naar haar eerste fuif te laten gaan, maar reageert enthousiast als hij ontdekt dat Brighton betrapt werd op het kussen van Tiffany.
«
»
12:25 The Nanny
Wanneer Maggie, Brighton en Grace op hetzelfde ogenblik geveld worden door een acute griepaanval, wordt het geduld van Fran en Niles danig op de proef gesteld. Als de dokter vervolgens Fran onderzoekt, moeten haar amandelen eruit.
«
»
12:50 The Nanny
Fran merkt dat haar huisgenoten bijzonder gespannen zijn en ze stelt voor om samen op vakantie te gaan. Onderweg naar het vliegveld, raken ze de weg kwijt en belanden Fran en de Sheffields in Queens, bij de ouders van Fran.
«
»
13:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
13:35 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
14:00 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin, waar jonge Sicilianen het veld bewerken. De oogst van de dag: een krat tuinbonen.
«
»
14:25 The Nanny
Maxwells zus Jocelyn komt op bezoek, met haar verloofde Nigel, de hertog van Salisbury. Wanneer het koppel ontdekt dat Fran ervaring heeft met het organiseren van huwelijksfeesten, vragen ze haar de plechtigheid meteen te plannen.
«
»
14:50 The Nanny
Maxwell wil een nieuwe musical voorstellen, maar maakt zich zorgen over het kritiek van theatercriticus Frank Bradley. Wanneer Grace hem vertelt dat Bradley's zoontje Frank Jr. in haar tekenles zit, stelt C.C. voor de jongen uit te nodigen.
«
»
15:10 The Nanny
Fran ontdekt dat Maggie smoesjes verzint om haar gymles over te slaan en ze denkt met afgrijzen terug aan haar eigen schooltijd en haar vreselijke gymleraar. Fran besluit Maggie te helpen met het overwinnen van haar angsten voor de gymles.
«
»
15:40 The Nanny
Fran overtuigt C.C. om haar vader Stewart uit te nodigen voor een diner bij de Sheffields. Ondanks C.C.'s pogingen om het haar vader gedurende de avond naar zijn zin te maken, kan de man veel beter opschieten met Fran en Maxwell.
«
»
16:05 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat haar ex-vriend Danny een einde gemaakt heeft aan zijn relatie met de vrouw voor wie hij haar heeft verlaten, besluit ze langs te gaan in zijn winkel. Danny vraagt Fran onmiddellijk ten huwelijk.
«
»
16:35 The Nanny
Moederdag is altijd een zware dag voor Maggie, Brighton en Maggie. Daarom heeft Maxwell dit jaar voor wat afleiding gezorgd. Hij heeft zijn gezin ingeschreven in een prestigieuze country club, waar allerlei activiteiten gepland zijn.
«
»
17:05 Friends
Rachel en Barry gaan weer daten hoewel hij verloofd is met Mindy, die Rachel als getuige heeft gevraagd.
«
»
17:40 Friends
Wanneer Monica's creditcard is gestolen, besluit ze de dief te gaan vangen.
«
»
18:15 The Sky is the Limit
De Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarrtet. Hij ontvangt hen in zijn Beach villa. Yves is ooit begonnen met één beerton en een tractor maar zijn bedrijf is inmiddels serieus uit de voegen gebarsten.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
21:15 De Spor
Met nog drie wedstrijden te spelen zit Sporting Hasselt nog steeds op titelkoers. Maar een absolute rampweek herschikt de kaarten volledig.
«
»
22:15 Gent West
Veronique Dockx wordt verdacht van het ombrengen van haar man. Ze zit vast in Gent West terwijl ze wacht op haar proces. Binnen de muren van complex zal ze moeten proberen om te overleven.
«
»
23:25 Het Perfecte Plaatje
Voor de finale trekken de finalisten naar Marrakesh, waar hen drie opdrachten te wachten staan.
«
»
00:35 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers