TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Cťline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Fingerfood
Snelle en gemakkelijke hapjes die met de handen te eten zijn. Er is geen bord of bestek nodig.
«
»
09:20 De Smaaktoerist
Jeroen de Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie. De perfecte ingrediŽnten voor een stevige chocolademelk.
«
»
09:55 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle verzoent BelgiŽ en Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
14:00 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta, ťclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus. Jord en Sarah plukken ook verse kruiden.
«
»
14:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt actrice Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
14:55 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
15:10 Friends
De vrienden spreken af om geen dates mee te nemen voor hun nieuwjaarsfeestje. Maar uiteindelijk houdt alleen Ross zich aan die afspraak.
«
»
15:35 Friends
Chandlers moeder, de romanschrijfster, komt haar zoon opzoeken in New York, en Joey betrapt haar en Ross terwijl ze zitten te zoenen.
«
»
16:00 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell en C.C. de bekende soapacteur Brock Storm proberen vast te leggen voor hun volgende musical, kan ze zich amper bedwingen. Ze belt haar moeder op en is er als de kippen bij om zich voor te stellen aan haar idool.
«
»
16:30 The Nanny
Maxwell bereidt zich voor op de komst van zijn vroegere kinderoppas, 'Nanny' Clara Mueller. Clara is onder de indruk van het werk dat zijn nieuwe kinderoppas heeft verricht, totdat ze Fran zelf ontmoet.
«
»
16:55 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst ontvangt vandaag Tom Van Grieken van Vlaams Belang.
«
»
18:05 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
19:15 Auwch_
Tot verbazing van Ben en Axel, wordt hun vriend Tom Audenaert gelauwerd tot ereburger.
«
»
19:50 Nonkels
Wanneer Delphine en Willy trouwen, is iedereen welkom behalve verrader Luc. Luc krijgt thuis een ingeving die de kaarten in de golfoorlog grondig kan herschudden en de plooien met Willy gladstrijken. Maar dan moet hij wel eerst actie ondernemen.
«
»
20:35 Sherlock Holmes
Sherlock Holmes bestrijdt, samen met zijn assistent Dr. John Watson, de door zwarte magie bezielde criminaliteit in Londen. Niets is wat het lijkt tijdens een toestand die het gehele Verenigd Koninkrijk in gevaar brengt.
«
»
22:50 Don't Worry, Be Happy
Gekweld door ellendige pijn in zijn been besloot Miel dat amputatie de beste oplossing was. Ondanks de zware ingreep is hij nog steeds de vrolijkheid zelve. Marieke hervat haar leven als nomade en om de paar dagen stopt ze bij vrienden.
«
»
23:55 OEP Z'N BAKKES
Het zijn mooie tijden voor UFC-fans met een press conference van Conor McGregor en een gevecht tussen Whittaker en Chimaev in het vooruitzicht, maar eerst trekken Andries, Robin, Jan en Pedro naar New Jersey voor UFC 302.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers