TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Cťline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs is chefkok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood. Hij kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit Los Angeles.
«
»
09:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi. Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ. Steffi start met een zalig zomers drankje.
«
»
09:40 Peppe's SiciliŽ
Reis samen met Peppe naar Siculiana, zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je enkele kilometers rijden. Maar de rijkdom van de zee lonkt, dus doen de vissers het er op eigen houtje en kleinschalig. Dit keer zit er seppia in de netten.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
14:15 Likokť on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Japan.
«
»
14:30 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijk klassiek varkenskroontje.
«
»
15:00 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand. Met haar lamskroon, gegrilde zalm en banaan met chocolade brengt Dagny haar gasten helemaal in zomerse sferen.
«
»
15:25 Friends
Als een bezorger per ongeluk een pizza komt brengen die bestemd is voor George Stephanopoulos, de overbuurman van de meisjes, besluiten ze de voormalige Witte Huis-adviseur met verrekijkers te bespieden.
«
»
15:50 Friends
Terwijl Chandler en Phoebe beiden hun relaties met hun wederhelften beŽindigen op dezelfde avond, hebben Ross en Rachel hun allereerste date, waarbij ze gezellig samen de was doen.
«
»
16:15 The Nanny
C.C. heeft ervoor gezorgd dat Maggie door de New Yorkse high society uitgenodigd wordt op ťťn van hun prestigieuze feestjes. Maggie voelt er aanvankelijk weinig voor, maar Fran kan haar toch overtuigen.
«
»
16:40 The Nanny
De spanningen lopen hoog op wanneer Fran de dochter van haar baas, Maggie, begeleidt op een date en de jongen in kwestie zich aangetrokken voelt tot Fran.
«
»
17:05 De Verkiezingstafel
Vandaag aan de Tafel: Alexander De Croo van Open VLD.
«
»
17:55 De Spor
Waarom en hoe hebben Rik en Sam de Spor gekocht? Hoe zijn een Club Brugge-supporter uit Knokke en een Anderlecht-supporter uit Leuven voorzitter geworden bij Sporting Hasselt?
«
»
19:00 Friends
Joey krijgt zijn grote kans in de filmwereld als hij wordt aangenomen als stuntachterwerk van Al Pacino.
«
»
19:25 Friends
Net als Phoebe belabberde folkliedjes wil gaan zingen in Central Perk, wordt New York getroffen door een stroomstoring. De groep gaat terug naar het appartement van de meisjes, waar Ross aan Rachel probeert duidelijk te maken dat hij haar leuk vindt.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
22:15 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst debatteert elke dag met een politiek kopstuk. Gert wordt bijgestaan door drie tafelgasten die Alexander De Croo, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Raoul Hedebouw, Melissa Depraetere, Tom Van Grieken en Bart De Wever op het rooster leggen.
«
»
23:05 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eťn klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
00:15 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers