TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Cťline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:50 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag zit tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne Troonbeeckx aan de toog. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken ťťn van Caths favoriete bezigheden. Manuel Wouters neemt haar mee op reis door het rijk van de gin.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:40 Hollyfood
Eddy Kerkhofs is chefkok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood. Hij kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit Los Angeles.
«
»
13:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi. Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ. Steffi start met een zalig zomers drankje.
«
»
14:25 Peppe's SiciliŽ
Reis samen met Peppe naar Siculiana, zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je enkele kilometers rijden. Maar de rijkdom van de zee lonkt, dus doen de vissers het er op eigen houtje en kleinschalig. Dit keer zit er seppia in de netten.
«
»
14:45 Man With a Plan
Adam en zijn vrouw denken na over een vierde kind. Don en Marcy's pasgeboren kleinzoon komt langs. Dit zet Adam en zijn vrouw aan het denken.
«
»
15:10 The Simpsons
Bart wordt een succesvolle caddie, maar Marge vreest dat hiermee zijn karakter wordt verpest.
«
»
15:30 The Nanny
Fran Fine is net weer vrijgezel en werkt als huis-aan-huisverkoopster van cosmetica. Op een dag komt ze aan de deur van de familie Sheffield, waar ze onverwacht wordt aangenomen als nanny.
«
»
16:00 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Brighton op school betrapt werd met een sigaret in zijn hand, vreest ze hiervoor de schuld te krijgen en haar baan te verliezen. Fran aarzelt om Maxwell op de hoogte te brengen van het incident.
«
»
16:25 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
17:50 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
18:55 Friends
Als een bezorger per ongeluk een pizza komt brengen die bestemd is voor George Stephanopoulos, de overbuurman van de meisjes, besluiten ze de voormalige Witte Huis-adviseur met verrekijkers te bespieden.
«
»
19:25 Friends
Terwijl Chandler en Phoebe beiden hun relaties met hun wederhelften beŽindigen op dezelfde avond, hebben Ross en Rachel hun allereerste date, waarbij ze gezellig samen de was doen.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 De Spor
Waarom en hoe hebben Rik en Sam de Spor gekocht? Hoe zijn een Club Brugge-supporter uit Knokke en een Anderlecht-supporter uit Leuven voorzitter geworden bij Sporting Hasselt?
«
»
22:10 De Verkiezingstafel
Gert Verhulst debatteert elke dag met een politiek kopstuk. Gert wordt bijgestaan door drie tafelgasten die Alexander De Croo, Petra De Sutter, Sammy Mahdi, Raoul Hedebouw, Melissa Depraetere, Tom Van Grieken en Bart De Wever op het rooster leggen.
«
»
22:55 Het Perfecte Plaatje
De fotografen zullen het hoofd koel moeten houden, want de jury wil een spectaculair tweeluik van brandweermannen in volle actie. Voor de fashionopdracht krijgen ze dan weer enkele topmodellen voor hun lens.
«
»
00:05 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers