TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:45 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Johan Segers heeft een voorliefde voor producten 'van bij ons' en vandaag is zijn centraal ingrediënt de witte pens.
«
»
09:00 Roger van Damme desserts
Op basis van telkens één basisingrediënt maakt topchef Roger van Damme zijn heerlijke variatie op een populair dessert klaar.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 De ambachter
In De Ambachter volgen we mensen die als job of hobby een ambacht uitoefenen. In deze aflevering zien we hoe de zitting van een oude stoel herstelt wordt door stoelenmatter Laurence Mieg.
«
»
11:45 Aan de wand
Glansrijk patroon, ep. 10 Bij verf kan je kiezen voor een matte of een glanzende afwerking. Wij gaan met dit glanscontrast spelen om een subtiel patroon aan te brengen.
«
»
11:55 De kunstenaar
De marionettenkunstenaar
«
»
12:15 Het zelfbouwhuis
Gasaansluiting en opstart vloerverwarming
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
16:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Johan Segers heeft een voorliefde voor producten 'van bij ons' en vandaag is zijn centraal ingrediënt de witte pens.
«
»
16:40 Peppe's pasta
O wee als je pastaslierten doormidden snijdt. Voor een echte Italiaan is dat doodzonde. Dat en nog meer do's en don'ts voor het maken van verse pasta krijg je vandaag op je pastabord.
«
»
16:55 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Steven, Silvia en Kurt zoeken vandaag tussen Playa de Las Americas en Palm Mar een éénslaapkamerappartement met een groot terras voor Guy en Greta.
«
»
17:55 Huizenjagers Buitenland
Makelaars Steven, Silvia en Kurt zoeken vandaag een nieuwe thuis voor Niek en Peggy uit Brasschaat die definitief naar Tenerife willen verhuizen. Budget: 300.000 euro.
«
»
18:45 Huizenjagers Buitenland
Dirk en Luc willen in Tenerife een B&B mét zwembad openen. En dat zal een uitdaging worden voor onze jagers want Dirk en Luc hebben Tenerife nog nooit bezocht.
«
»
19:40 Huizenjagers Buitenland
De Huizenjagers gaan niet één, maar twee dagen lang op trektocht om voor Dirk en Luc een B&B mét zwembad in Tenerife te vinden.
«
»
20:35 Thank You for Your Service
2007. Militair Adam Schumann keert samen met zijn goede vrienden Billy en Solo terug van hun missie in het woelige Irak. Ze proberen elk op hun eigen manier het normale leven weer op te pikken.
«
»
22:45 Heat
Neil McCauley is een crimineel die al heel wat jaren achter de tralies heeft doorgebracht. Wanneer McCauley een gepantserde truck overvalt, stort inspecteur Vincent Hanna zich op de zaak.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers