TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Urban BBQ
Kip, groenten en vis - Bart Desmidt
«
»
08:30 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
08:55 Roger van Damme desserts
Roger van Damme maakt een exotisch dessert op basis van mango. Inspiratie haalt hij uit de Japanse keuken.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Zo doe je het
Tuinbank
«
»
11:30 Zo doe je het
Tuintafel
«
»
11:40 Zo doe je het
Belichting
«
»
11:50 Hallo roger
Kookplaat aansluiten
«
»
11:55 Het zelfbouwhuis
Gieten van de chape
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Fingerfood
Niets is plezanter dan lekkere hapjes eten met je handen. Heb je een feestje in het verschiet of heb je gewoon zin om duimen en vingers af te likken?
«
»
16:15 Peppe's pasta
Ze zijn nu al legendarisch, de pastagerechtjes van Peppe Giacomazza. Vandaag voegt hij een gouwe ouwe toe aan zijn CV : cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
16:35 Huizenjagers Buitenland
Vandaag gaan de makelaars in Frankrijk op zoek naar het geknipte pand voor Birger en Steven. Zij willen in het zuiden een delicatessenzaak openen en gîtes uitbaten.
«
»
17:35 Huizenjagers Buitenland
Vandaag gaan de makelaars in Frankrijk op zoek naar de ultieme zenplek voor mama Ines en dochter Svea uit Lennik. Zij zoeken een woning waar ze retraites kunnen organiseren.
«
»
18:35 Huizenjagers Buitenland
Vandaag gaan we in Frankrijk op zoek naar een buitenverblijf met voldoende privacy voor Annick. Als medewerker van missverkiezingen wil ze hier haar missen begeleiden en klaarstomen.
«
»
19:30 Huizenjagers Buitenland
Dieter en Kjell uit Kasterlee dromen er al lang van om te verhuizen naar Frankrijk en er een B&B uit te baten.
«
»
20:35 King Arthur: Legend of the Sword
De jonge Arthur is een kleine crimineel, tot hij het machtige zwaard Excalibur in handen krijgt. Hij vervoegt daarop een groep rebellen, waar hij de mysterieuze Guinevere ontmoet.
«
»
23:05 Death Wish
Chirurg Paul Kersey wordt dagelijks geconfronteerd met het geweld in Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk als inbrekers zijn vrouw doden, en zijn dochter door hen in een coma raakt.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers