TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:21 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:32 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Pieter Konijn
Wanneer Pieter weg weet te komen bij de praatgrage egel Vrouwtje Plooi om een aardbeien roof te plegen, wordt hij verrast als hij uiteindelijk geholpen wordt door de pittige egel zelf.
«
»
06:50 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
06:55 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Pip en Posy kijken naar de wolken wanneer er ineens een ballon de tuin in zweeft. Zo te zien hoort hij bij niemand, dus tekenen ze er een gezicht op en noemen hem Bob.
«
»
07:05 Love Monster
Lief Monster moet Ouwe Kater bezig houden totdat zijn verrassingsfeestje klaar is.
«
»
07:14 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat Peppa en haar klasgenoten vandaag verschillende muziekstijlen horen. De klas heeft veel plezier met dansen op alle soorten muziek.
«
»
07:20 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle neemt de hele klas een dagje mee naar Londen. Terwijl ze daar zijn, laat de koningin ze alle leuke plekken zien en beleven ze avonturen.
«
»
07:25 Apennoten pop
Er wordt per thema een liedje door de kinderen gezongen dat gebaseerd is op een bekend popliedje. Er wordt ook gedanst.
«
»
07:40 Splat & Seymour
Splat (en Seymour die een kampioen in speurtochten is) wordt ingedeeld met Roef voor zijn eerste speurtocht. De twee katten vinden het moeilijk om samen te werken en gaan hun eigen weg.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf moeten het Smurfendorp redden, wanneer alle andere Smurfen gevangen zijn door Gargamel.
«
»
08:00 That's Joey!
Jeroen en Joey houden een buggyrace tegen meneer Plus, de nare baas van Jeroen.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon, Trex, Snotty Envelopson en buurman Zuurmans willen het visvijverspel spelen. Helaas kent Trex de spelregels niet en verdwijnt Zuurmans in zijn bek.
«
»
08:30 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:05 Ninja Nanny
Joachim maakt zich druk om Van der Kraai die een petitie is gestart om de burgemeester van Gooidorp af te zetten. Hunter is echter met haar gedachten bij Christa en hun ontmoetingen op het schooldak.
«
»
09:30 De Proefkeuken
Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk?
«
»
09:55 Koken met konijnen
Te gast: Baasje Tristan en zijn poes Koda. Dit beestje lust graag plastic. Dat klinkt grappig maar het is natuurlijk helemaal niet gezond. Een kattenexpert geeft tips zodat Koda gezond kan blijven.
«
»
10:10 Hoofdzaken
Shad vertelt waarom het extra bijzonder is dat hij in de stoel bij Marko zit. Tijn vindt veel dingen spannend, behalve op het podium staan.
«
»
10:30 Zeven kleine criminelen
Raffie weet de buit van de bankoverval uit de klauwen van zijn broer Vincent te redden. Maar wat nu? Geeft hij al het geld terug, zodat zijn beste vriend Boaz vrijkomt, of redt hij zijn familie?
«
»
11:10 De Blauwe Hond
Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om dit te blijven doen en daar vrij in te zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag.
«
»
11:25 De Stripshow
Leon Römer laat stapsgewijs zien hoe je een stripfiguur tekent, hoe je emoties toevoegt aan je figuur, hoe je beweging toevoegt en hoe je teksten door kleur of vorm nog duidelijker worden.
«
»
11:35 Klaas kan alles
Klaas wordt uitgedaagd om tien seconden staand op een golf te surfen zónder zee. Om zijn surfkunsten bij te spijkeren, begint Klaas zijn missie toch op zee. Topsurfer Pepijn helpt hem op weg. Klaas oefent verder in een indoor surfbaan.
«
»
12:00 Zenith marathon
Wat als je erachter komt dat je ouders robots zijn? Dat gebeurt Fay (14) en Boris (10): hun ouders hebben zichzelf hebben laten vervangen door robots. Robots die precies op hun ouders lijken.
«
»
12:01 Zenith
De familie Hoogland lijkt een heel normaal leven te leiden. Of nou ja, normaal... vooral chaotisch.
«
»
12:23 Zenith
Wanneer Boris en Fay op een ochtend wakker worden, blijkt alles anders. Hun ouders hebben ineens alle tijd en aandacht bij het ontbijt: Joost haalt Boris onverwacht op van school.
«
»
12:45 Zenith
Fay en Boris hebben ontdekt dat hun ouders zichzelf hebben laten vervangen door robots. Nu willen ze er met hun echte ouders over praten, maar die zijn zo druk dat ze daar niet eens tijd voor hebben.
«
»
13:08 Zenith
Nu Boris en Fay inzien dat het hebben van robots als ouders best cool is, verzinnen ze een plan om de robots naar hun hand te zetten.
«
»
13:30 Zenith
Boris en Fay kunnen de robots vanalles laten doen. De robotversie van Claudia maakt het huiswerk van Fays klasgenoten en Boris drijft een handeltje.
«
»
13:53 Zenith
Fay geeft een groot huisfeest, dat volledig uit de hand loopt. Boris en Fay komen erachter dat ze niet zonder hun ouders kunnen.
«
»
14:15 Zenith
De familie Hoogland probeert in te breken bij Zenith om een einde te maken aan de chaos, maar dan komen ze oog in oog te staan met de robots. Deze keer zijn het er meer dan twee.
«
»
14:40 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:30 Tinke
Denemarken, 1850. De negenjarige Tinke wordt na de dood van haar ouders volledig verwaarloosd en leeft, half verhongerd, in het bos.
«
»
16:55 Tussen Kop en Staart
Van welk dier is die grote bonk poep op het dienblad? Hoe gaat een ei door de kip heen? En wat kiest de zebramoeder: het gele koolzaad van Elbert of het witte fluitenkruid van Rachel?
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Remy wordt uitgedaagd om een record te verbreken: de grootste burger ter wereld maar dan zonder vlees! Gaat het hem lukken?
«
»
17:30 Topdoks
Rachel en Elbert willen zich beter kunnen concentreren. Altijd handig, maar hoe? Door flink te sporten of juist heel stil te worden? En maakt het nog uit waarop je je wil concentreren?
«
»
17:50 Brainstorm
Waarom kan je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wat gebeurt er in je brein als je nieuwsgierig bent? En hoeveel effect heeft een volle blaas op je hersenen?
«
»
18:15 De dikke data show
Wat weten de bedrijven achter onze apps, streams en games eigenlijk van ons? Welke data gebruikt een influencer? Hoe echt zijn deepfakes? En kan je er mensen mee voor de gek houden?
«
»
18:35 Taarten van Abel
Ben wil een taart maken voor de mensen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij in IJmuiden. Zij redden met gevaar voor eigen leven de levens van andere mensen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 ZappDoc: Nog één week
Toen de moeder van Anashya (12) vertelde over haar geldzorgen en de Toeslagenaffaire, was Anashya vastbesloten om andere kinderen die in armoede leven te helpen.
«
»
19:44 3 op Reis
Chris vervolgt zijn reis in de Balkan en bezoekt het hoogste en meest afgelegen dorp van Bosnië en Herzegovina: Lukomir. Het dorp heeft zich de afgelopen jaren opengesteld voor toeristen.
«
»
20:19 Deep Shit
Er zijn camerabeelden op de televisie vertoond van de onbedoelde overval op de dierenwinkel. Hierdoor zijn Veerle en Sara genoodzaakt ieder een metamorfose te ondergaan.
«
»
20:52 Reizen Waes
Tom Waes doorkruist Friesland en Groningen. Eerst woont hij een les Fries bij met de leerlingen van groep 8 in IJlst. Meester Johannes geeft Tom een onvergetelijk Fries taalbad.
«
»
21:53 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
22:30 Splntr!
Splinter Chabot ontvangt in zijn talkshow jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Met open vizier gaat Splinter op zoek naar verhalen en anekdotes.
«
»
23:25 100 dagen in je hoofd
Tijdens hun eerste stagedagen maken Tim en Nicolaas kennis met de vaak nog raadselachtige cliënten op hun afdeling, maar ook met de do's en don'ts in het vak.
«
»
00:24 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 10: FC Twente - NEC, SC Cambuur - Feyenoord, Vitesse - Go Ahead Eagles, Ajax - PSV en FC Groningen - AZ.
«
»
01:28 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:26 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:54 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:34 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 10: FC Twente - NEC, SC Cambuur - Feyenoord, Vitesse - Go Ahead Eagles, Ajax - PSV en FC Groningen - AZ.
«
»
04:28 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers