TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Boomerang
Marcus Graham is kaderlid in een cosmeticabedrijf en een onverbeterlijke rokkenjager. Wanneer het bedrijf wordt overgenomen, krijgt hij een nieuwe baas, de knappe Jacqueline.
«
»
13:40 My Wife and Kids
Michael ontmoet zijn vriend Jimmy in de golfclub en is erg onder de indruk van diens weelderige haarbos.
«
»
14:10 My Wife and Kids
Michael wil dat Junior onderaan de ladder begint in het familiebedrijf. Daarom moet Junior heel wat handenarbeid verrichten.
«
»
14:40 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
15:50 Motorway Cops
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
«
»
17:05 De familie Backeljau
De Miss Luchtbalverkiezing staat voor de deur. Sabrina wordt door de Bomma klaargestoomd voor de overwinning. Wanneer de Bomma ook Janine begint te coachen, ontstaat er grote rivaliteit.
«
»
17:40 De familie Backeljau
Volgens de kranten is het milieubewustzijn van de Belgen ondermaats. Dat terwijl de Backeljaus toch plichtsbewust alle afgedraaide motorolie in de groene glasbol kappen.
«
»
18:15 De familie Backeljau
De Bomma is een getalenteerde valsspeelster. Samen met Blacky dient ze de Jeans tijdens een spelletje poker zware klappen toe. De andere Backeljaus staat een uniek avondje te wachten.
«
»
18:50 De familie Backeljau
Sommige mensen doen de vreemdste dingen om op te vallen. De Bomma zit met Blacky op het dak van caf 'De Vuile Hoek' en hoopt hiermee in het Guiness Book of Records en in de belangstelling te komen.
«
»
19:25 De familie Backeljau
Terwijl de Bomma op het punt staat het wereldrecord dakzitten te verbreken, kwijnt Cois weg. Lionel weet raad: Cois zit in een midlifecrisis en hij moet weer het gevoel krijgen dat hij belangrijk is.
«
»
20:00 Highway Cops
Agent Steven Wykes is getuige van een huwelijksaanzoek. En een snelheidsduivel blijkt zo'n 7.000 dollar aan openstaande boetes te hebben.
«
»
20:30 Tombstone
De nieuwe woonplaats van sheriff Wyatt Earp wordt geterroriseerd door de Clanton-bende. Samen met zijn broers en zijn vriend Doc Holliday gaat Wyatt de confrontatie aan.
«
»
22:55 Vossenstreken
In een vijver in Willebroek is een Louis Vuitton komen bovendrijven, met in de handtas het vaccinatiebewijs van Seppe Lambrechts. Het jongetje verdween op 15 augustus 1996 samen met zijn mama, Donna.
«
»
23:55 The Island with Bear Grylls
Na een klassenstrijd op het onbewoonde eiland scheiden de wegen van het rijke en het arme team. Beide teams besluiten een eigen kamp op te bouwen.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers