TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:10 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:35 SOS Piet
Juf Jolien wil met haar leerlingen heldere kippensoep met balletjes maken. - Sylvie wil de traditionele 'Cailles' klaarmaken. - Brigitte haar honingcake is zuur van smaak.
«
»
18:00 SOS Piet
Paula heeft zich een Amerikaanse barbecue aangeschaft. - Marijke wil een spaghettisaus maken die aangepast is aan haar allergien. - Annemie wil de traditionele pastei de nata uit Lissabon maken.
«
»
18:35 SOS Piet
Caroline wil een omelet met asperges en gerookte zalm maken. - De appelfrietjes van Chantal zijn niet zo dun, knapperig en goudbruin als ze in gedachten had. - Nicky wil de perfecte macaron maken.
«
»
19:05 SOS Piet
Piet gaat langs bij enkele fijnproevers die er maar niet in slagen om het perfecte gebakje op tafel te toveren: citroen-meringuetaart en Zweedse kaneelrolletjes.
«
»
19:35 SOS Piet
Olivier maakt gegrilde ribbetjes met honing. - Nicole werd in Zuid-Frankrijk betoverd door de smaak van gemarineerde paprika's. - Bernadette wil suikervrij roomijs maken.
«
»
20:05 EHBL
Na een moeilijke scheiding probeert Griet het huis alleen op te knappen. Momenteel woont ze al meer dan een jaar met haar drie tienerzonen op een kleine zolderkamer.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:25 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:30 De Planckaerts
Terwijl Eddy als god in Zwitserland leeft, klimt Francesco nieuwe krachten bij elkaar na zijn koersinzinking en Junior steunt hem daarbij, of probeert dat toch.
«
»
23:10 Pa heeft een lief
Emiel kan zich wel voor het hoofd slaan omdat hij Victor aangeraden heeft om zich over zijn schoonzus te ontfermen. Charlotte heeft slecht nieuws voor Francis: ze is niet zwanger.
«
»
23:45 EHBL
Na een moeilijke scheiding probeert Griet het huis alleen op te knappen. Momenteel woont ze al meer dan een jaar met haar drie tienerzonen op een kleine zolderkamer.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers