TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Doctor Who Took Kids Off Drugs
Dr. Chris van Tulleken neemt het (stijgende) medicijngebruik bij kinderen onder de loep. In zijn medische documentaire annex sociaal experiment is dr. Van Tulleken vastberaden kinderen van de medicijnen af te krijgen.
«
»
13:25 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
De Haarlemse Samantha neemt het op tegen de Hasseltse Sam. Beiden hebben als opdracht gekregen om bij bekenden een functionele werkplek te creëren.
«
»
14:00 Rupaul's Drag Race UK
De queens nemen deel aan de legendarische 'Snatch Game' waar ze hun imitaties van sterren ten beste moeten geven in een tv-spelshow. Speciale gasten: Lorraine Kelly en Stacey Dooley.
«
»
15:20 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het dorpje Hemrik in Friesland woont Tiny al elf jaar met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies.
«
»
16:20 Ik vertrek
Marleen en Frans ruilen hun rijtjeshuis in Almere in voor een boerenhoeve in de Creuse. In het gehuchtje Basville willen ze een chambre d'hôtes mét table 'd hôtes en twee gîtes beginnen.
«
»
17:20 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor een nieuwe verbintenisceremonie. Jo en James zien geen toekomst meer voor hen samen en verlaten het experiment.
«
»
18:45 Steenrijk Straatarm
Peter Schoonjans en Winna Serrano wonen met zoon Leonardo in Sint-Martens-Latem waar ze hun eigen succesvolle kunstgalerie hebben. Zij wisselen met het gezin Verbaenen uit Turnhout, die sinds een jaar in collectieve schuldbemiddeling zitten.
«
»
19:55 Axel gaat binnen
Axel leeft vijf dagen mee op zorgboerderij Hoge Dries in Tongeren. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken.
«
»
21:00 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
22:00 Expeditie Gooris
De familie Gooris houdt halt in Dubrovnik, Kroatië. Kenji en Shania zijn alvast enthousiast: ?De stad waar Game of Thrones is opgenomen!? klinkt het.
«
»
23:00 Het spreekuur
De medische thema's van vanavond zijn: poreuze vingernagels, een vervelend oogprobleem, een onrustwekkend gezwel en menstruatie.
«
»
00:00 De baby-industrie
Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers