TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:00 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:40 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:30 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:55 K3 Roller Disco
Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen.
«
»
08:20 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Op het erf van nonkel Jef zit een tamme, vreemde duif waar Jef soep van wil maken. Odette wil ervoor zorgen dat het beestje niet in de pot belandt.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine dat een bom aan inspiratie en verrassende verhalen op je afvuurt. Klaar om het weekend terug in handen te nemen?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:15 Lego Masters Australia
Star Wars-fans worden op hun wenken bediend want deze keer moeten de teams hun beste vaardigheden bovenhalen voor het creren van een voertuig of ruimteschip uit het Star Wars-universum.
«
»
15:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:45 K2 zoekt K3
De afvalrace schakelt een versnelling hoger en de eindsprint naar de nieuwe K3 wordt ingezet. In deze eerste studioshow strijden twaalf kandidaten voor negen Golden Seats.
«
»
18:20 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Dit tripje naar de zoo zullen goede vrienden Adriaan Van den Hoof en Jeroen De Pauw n 'The Voice Kids'-collega's Laura Tesoro en Gers Pardoel niet snel vergeten.
«
»
21:00 De Bende van Jan de Lichte
Tincke neemt Jan mee in de wrede, ellendige wereld van de bannelingen. Misdaad, hoeren, wetteloosheid en uitbuiting zijn er schering en inslag. De streek kreunt onder de bezetting van de Fransen.
«
»
22:05 Telefacts
De Australische Belle Gibson was een mega-influencer. Ze beweerde dat ze een hersentumor had en die kon genezen door ultragezond te eten.
«
»
23:00 Alloo bij de Verkeerspolitie
Tijdens een controleactie 'snelheid met interceptie' lopen enkele chauffeurs tegen de lamp. De chauffeur van een BMW wordt tegengehouden: hij reed 129 kilometer per uur, daar waar 90 is toegestaan.
«
»
00:15 Gooische vrouwen
Martin slooft zich uit om Cheryl weer voor zich te winnen. Maar zijn geschenken maken weinig indruk en het ziet er niet naar uit dat hij snel het tuinhuis zal kunnen verlaten.
«
»
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of schoonheid echt vanbinnen zit.
«
»
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers