TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»
11:55 The Big Bang Theory
Amy is niet blij wanneer ze ontdekt dat Sheldon zich kandidaat heeft gesteld voor een missie naar Mars. Raj raakt in de problemen wanneer hij door Emily's spullen neust.
«
»
12:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:55 The Break-Up
Brooke heeft andere opvattingen over het huishouden dan haar vriend Gary en na de zoveelste ruzie zet ze een punt achter hun relatie. Geen van beiden is echter bereid uit hun appartement te trekken.
«
»
17:00 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor een ruzie in een mannelijke striptent, een brand in een inseminatiefabriek voor runderen en problemen tijdens een protest.
«
»
17:55 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor problemen op een landbouwbedrijf en een herdenkingsdienst. Het klikt tussen Owen en de voormalige kapitein van de 126.
«
»
18:45 Charlie's Angels
De knappe privédetectives Dylan, Natalie en Alex, die voor de mysterieuze Charlie werken, worden ingehuurd door miljonair Eric Knox. Zijn revolutionaire stemherkenningsprogramma werd gestolen.
«
»
20:30 X-Men: The Last Stand
Na de ontwikkeling van een controversieel geneesmiddel staan de mutanten voor een keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of ze opgeven en door de samenleving aanvaard worden.
«
»
22:25 Timeless
Wanneer het team in het New York van 1919 probeert te voorkomen dat Rittenhouse het vrouwenstemrecht op de helling zet, krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.
«
»
23:25 Emergence
Piper wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Jo en Benny zetten hun onderzoek naar Richard Kindred verder. Alex probeert de code van een radiofrequentie te ontcijferen.
«
»
00:10 The Orville
Ed crasht op een mysterieuze planeet en komt achter vijandige linies terecht. Kelly vraagt zich af waarom Gordon de commandotest wil afleggen.
«
»
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers