
TVgids - njam!
Andere zender »
| 06:55 | Loïc zot van koken weekmenu | 
Met elke keer een nieuw weekmenu.
			«
			»
			
			
			
		| 08:00 | Winterse Kost | 
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
			«
			»
			
			
			
		| 08:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn | 
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
			«
			»
			
			
			
		| 09:15 | De Garde van Gert | 
Gert Verhulst kookt op en top Italiaans met zijn goede vriend Peppe Giacomazza. Op het menu staan rigatoni, dat is een pastavorm die Peppe heerlijk zal opvullen met aubergine en ricotta. Gert assisteert en proeft met volle goesting.
			«
			»
			
			
			
		| 10:00 | Roger van Damme: Bakken | 
Roger laat zien hoe je frangipanetaartjes maakt. Hij laat zien waar het vaak fout gaat, dit gebeurt wanneer de bodem te korrelig wordt. Roger neemt je bij de hand en doet je watertanden van zijn recept voor frangipanetaartjes.
			«
			»
			
			
			
		| 10:25 | Ware Delicatessen | 
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
			«
			»
			
			
			
		| 11:00 | De Eregast | 
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
			«
			»
			
			
			
		| 12:00 | Chris Cooks Cymru | 
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
			«
			»
			
			
			
		| 12:35 | Winterse Kost | 
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
			«
			»
			
			
			
		| 13:25 | Puur Oosters - Japans | 
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
			«
			»
			
			
			
		| 13:45 | Sarah's Sweet Table | 
Vandaag zorgt Sarah voor extra crunch op haar Sweet Table. Eerst serveert ze een tropische bavarois van mango en passievrucht met een krokant koekje bij. Haar tweede dessert is verse studentenhaver met gekaramelliseerde noten. Smullen maar!
			«
			»
			
			
			
		| 14:15 | Peppe's Toscane | 
Peppe gaat samen met Roberto en zijn hond voor het eerst in zijn leven op zoek naar truffels.
			«
			»
			
			
			
		| 14:40 | Winterse Kost | 
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
			«
			»
			
			
			
		| 15:35 | De Sterrenkaart | 
Het Gebaar in Antwerpen van Roger Van Damme heeft al dertien jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Van Damme vertelt hoe hij na al die jaren dat niveau heeft kunnen behouden behouden.
			«
			»
			
			
			
		| 16:15 | Apero - Dining | 
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
			«
			»
			
			
			
		| 16:50 | Ware Delicatessen | 
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
			«
			»
			
			
			
		| 17:30 | Winterse Kost | 
De Winterse Kost van Wim is vandaag de Griekse ovenschotel waar we allemaal zo verzot op zijn: moussaka. Wim volgt het klassieke recept, maar zorgt voor een extra krokant, goudbruin korstje.
			«
			»
			
			
			
		| 17:45 | de Chalet, 3 chefs, een feest | 
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
			«
			»
			
			
			
		| 18:25 | Chris Cooks Cymru | 
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
			«
			»
			
			
			
		| 19:00 | Over (h)eerlijke groenten | 
Johan Segers is vandaag te gast bij Ben van De Pleynhoeve, een aspergeteler uit Herentals. Op het menu staan asperges met snijbonen en tempura van asperges. Daarna serveert Johan de asperges met morieljes, garnalen en kwarteleitjes.
			«
			»
			
			
			
		| 19:40 | Vietnjam, met Quyên | 
Quyên laat culinair Vietnam zien. Ze reist van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg worden plaatselijke specialiteiten en ingrediënten besproken waarmee Quyên aan de slag gaat.
			«
			»
			
			
			
		| 20:10 | Winters Grillen | 
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
			«
			»
			
			
			
		| 20:40 | Winterse Kost | 
De Winterse Kost van Wim is vandaag de Griekse ovenschotel waar we allemaal zo verzot op zijn: moussaka. Wim volgt het klassieke recept, maar zorgt voor een extra krokant, goudbruin korstje.
			«
			»
			
			
			
		| 20:55 | Peppe's Emilia-Romagna | 
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
			«
			»
			
			
			
		| 21:35 | Chris Cooks Cymru | 
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
			«
			»
			
			
			
		| 22:10 | De Chalet aan zee | 
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
			«
			»
			
			
			
		| 23:00 | Winterse Kost | 
De Winterse Kost van Wim is vandaag de Griekse ovenschotel waar we allemaal zo verzot op zijn: moussaka. Wim volgt het klassieke recept, maar zorgt voor een extra krokant, goudbruin korstje.
			«
			»
			
			
			
		| 23:15 | Roger van Damme: Bakken | 
Het was je misschien al opgevallen aan zijn uitspraak, maar Roger van Damme komt oorspronkelijk uit Sluis, in Nederland. Vandaag maakt hij dan ook iets typisch Nederlands, maar even fel gesmaakt door de Belgen: poffertjes.
			«
			»
			
			
			
		| 23:40 | Vlaamse Klassiekers | 
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
			«
			»
			
			
			
		| 00:25 | Chris Cooks Cymru | 
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
			«
			»
			
			
			
		





















