
TVgids - njam!
Andere zender »
01:25 | Winterse Kost |
Bert is fan van de winter én vooral van de wintergroenten! Vandaag gaat hij voor zijn Winterse Kost aan de slag met kraakverse schorseneren. Daar komt een mooi stukje varkensmedaillon bij. Smakelijk!
«
»
01:40 | Indian Summer |
Alle vrouwen in het leven van Dominique en Tom krijgen een stoer menu voorgeschoteld: een Paloma cocktail, geflambeerde schelpjes, asado van speenvarken én Espresso Martini. De avond eindigt verrassend nog met een rondje paaldansen.
«
»
02:20 | Winterse Kost |
Bert is fan van de winter én vooral van de wintergroenten! Vandaag gaat hij voor zijn Winterse Kost aan de slag met kraakverse schorseneren. Daar komt een mooi stukje varkensmedaillon bij. Smakelijk!
«
»
02:30 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar eend.
«
»
02:55 | Indian Summer |
Alle vrouwen in het leven van Dominique en Tom krijgen een stoer menu voorgeschoteld: een Paloma cocktail, geflambeerde schelpjes, asado van speenvarken én Espresso Martini. De avond eindigt verrassend nog met een rondje paaldansen.
«
»
03:25 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
03:55 | Winterse Kost |
Bert is fan van de winter én vooral van de wintergroenten! Vandaag gaat hij voor zijn Winterse Kost aan de slag met kraakverse schorseneren. Daar komt een mooi stukje varkensmedaillon bij. Smakelijk!
«
»
04:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
04:55 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht, onder wie de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio. De inwoners van Certaldo zijn trots op hun bekende inwoner. Maar nóg trotser zijn ze op hun uien, waar Boccaccio zelfs over schreef.
«
»
05:15 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
06:00 | Winterse Kost |
Bert is fan van de winter én vooral van de wintergroenten! Vandaag gaat hij voor zijn Winterse Kost aan de slag met kraakverse schorseneren. Daar komt een mooi stukje varkensmedaillon bij. Smakelijk!
«
»
06:10 | Indian Summer |
Alle vrouwen in het leven van Dominique en Tom krijgen een stoer menu voorgeschoteld: een Paloma cocktail, geflambeerde schelpjes, asado van speenvarken én Espresso Martini. De avond eindigt verrassend nog met een rondje paaldansen.
«
»
06:40 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
07:00 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
07:40 | Peppe's Pizza |
De pizza die Peppe vandaag bakt, is er eentje die vroeger heel populair was bij de Italiaanse boeren: de pizza calzone. Ze gebruikten restjes om de pizza op te vullen en vouwden het deeg daarna dubbel.
«
»
08:00 | Sweet & Cosy |
De perfecte tiramisu? Dat is met verschillende laagjes: lange vingers, mascarpone, cacao én een laagje crunchy pindapasta. En het oog mag ook wat, dus serveert Wim ze vandaag gezellig in hoge glaasjes.
«
»
08:10 | Het Weekmenu |
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
09:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
09:30 | Winterse Kost |
Voor Bert is koken in de winter met seizoensgebonden producten puur geluk! Zijn Winterse Kost is deze keer vogelnestjes, romige erwtensoep, gebakken griet met knolselderpuree in witte wijnsaus en een stukje varkensvlees met schorseneren.
«
»
10:20 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
10:45 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
11:40 | Ellemieke's KIDchen |
Een zoete sushi, een lekker frisse aardbeienshake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht. Ellemieke, Noah en Zenna tonen in deze aflevering hoe je voor en met je kinderen een gezonde en originele snack kan klaarmaken.
«
»
12:05 | Indian Summer |
Alle vrouwen in het leven van Dominique en Tom krijgen een stoer menu voorgeschoteld: een Paloma cocktail, geflambeerde schelpjes, asado van speenvarken én Espresso Martini. De avond eindigt verrassend nog met een rondje paaldansen.
«
»
12:40 | De Sterrenkaart |
De Sterrenkaart neemt vandaag een kijkje achter de schermen bij restaurant Bartholomeus in Heist. Bart Desmidt deelt zijn twee Michelinsterren-waardige keukengeheimen en vertelt over de weg naar de sterren met zijn driekoppig topteam.
«
»
13:20 | Winterse Kost |
Voor Bert is koken in de winter met seizoensgebonden producten puur geluk! Zijn Winterse Kost is deze keer vogelnestjes, romige erwtensoep, gebakken griet met knolselderpuree in witte wijnsaus en een stukje varkensvlees met schorseneren.
«
»
14:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag kookt Peppe Giacomazza 100% veggie. Het steringrediënt van zijn vegetarische schotel is artisjok met een zachte vulling van ricotta. De tomatensaus en verse gremolata maken het gerecht helemaal af.
«
»
14:35 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
15:15 | Loïc: Zot van Koken |
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangt Loïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond van het jaar?
«
»
15:35 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
16:00 | De Dagschotel |
Vandaag bereidt chef Johan Segers voor de dagschotel konijn met trappistenbier en spruitjes.
«
»
16:20 | Sweet & Cosy |
De perfecte tiramisu? Dat is met verschillende laagjes: lange vingers, mascarpone, cacao én een laagje crunchy pindapasta. En het oog mag ook wat, dus serveert Wim ze vandaag gezellig in hoge glaasjes.
«
»
16:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een chef die kookt met een enorme culinaire kennis en bijzonder subtiel: van der Eerde Michiel. Bereid je smaakpapillen voor op een feest: kalfsvlees met aardappelmousseline en cantharellen. Een heilige drievuldigheid.
«
»
17:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
17:30 | Winterse Kost |
Voor Bert is koken in de winter met seizoensgebonden producten puur geluk! Zijn Winterse Kost is deze keer vogelnestjes, romige erwtensoep, gebakken griet met knolselderpuree in witte wijnsaus en een stukje varkensvlees met schorseneren.
«
»
18:15 | Foodies & The City |
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
18:55 | De Smaaktoerist |
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij. Maar hij vindt er ook een unieke vlierboer én een kaasmaker en trakteert hen op kroketten van Pajotse geuzekaas in het Kasteel van Beersel.
«
»
19:35 | Culinair Thailand |
Roger van Damme laat fijnproevers in het buitenland genieten van zijn creaties. Thailand is een van zijn favoriete reisbestemmingen. Tijdens deze reis toont hij typisch Thaise producten, de overheerlijke street food en gerechten van lokale topchefs.
«
»
19:55 | De Sterrenkaart - Nederland |
Jonnie Boer is één van de peetvaders van de Nederlandse topgastronomie. Hij onthult, samen met zijn vrouw Thérèse, hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
20:40 | Winterse Kost |
Voor Bert is koken in de winter met seizoensgebonden producten puur geluk! Zijn Winterse Kost is deze keer vogelnestjes, romige erwtensoep, gebakken griet met knolselderpuree in witte wijnsaus en een stukje varkensvlees met schorseneren.
«
»
21:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
21:55 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter doet de grootste klassiekers alle eer aan en bereidt dit keer paling in 't groen.
«
»
22:40 | Peppe's Toscane |
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
23:00 | Winterse Kost |
Voor Bert is koken in de winter met seizoensgebonden producten puur geluk! Zijn Winterse Kost is deze keer vogelnestjes, romige erwtensoep, gebakken griet met knolselderpuree in witte wijnsaus en een stukje varkensvlees met schorseneren.
«
»
23:45 | Sweet & Cosy |
De perfecte tiramisu? Dat is met verschillende laagjes: lange vingers, mascarpone, cacao én een laagje crunchy pindapasta. En het oog mag ook wat, dus serveert Wim ze vandaag gezellig in hoge glaasjes.
«
»
23:55 | Toasted on wheels! |
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
00:25 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
00:55 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle laat zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki. Op deze grote bakplaat grilt hij een prachtig stuk exclusief rundvlees: het bekende Japanse waygyubeef.
«
»