
TVgids - njam!
Andere zender »
03:15 | Indian Summer |
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
03:45 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
04:10 | De Zomertafel |
Lore en Dominique maken samen zomerse gerechten en bereiden aardappelsalade met tuinbonen, hummus met merguezgehakt, gevulde kwartels, een taboulehsalade met wortel, een gelei van verveine en limoen met vanille-ijs en aardbei.
«
»
04:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
05:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
05:50 | Puur Oosters - Japans |
Net zoals in de rest van het oosten, zijn noedels ook in Japan een belangrijk onderdeel van de dagelijkse keuken. Japan heeft vier soorten noedels: de soba, de somen, de udon en de ramen. Chef Ivan maakt twee typisch Japanse noedelgerechten klaar.
«
»
06:05 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
07:40 | Puur Oosters - Japans |
Ivan maakt een van de meest geliefde gerechten uit de Japanse keuken klaar: sukiyaki, een eenpansgerecht met rundvlees en groentjes die in een hartige bouillon van sojasaus, suiker, sake en mirin worden gekookt en dan aan tafel worden geserveerd.
«
»
08:00 | Indian Summer |
Dominique Persoone en Tom Degroote nodigen vrienden en familie uit om samen met hun te genieten van hun Indian Summer, vol heerlijke gerechten en verrassende cocktails.
«
»
08:35 | Indian Summer |
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
09:15 | Lekker Messy - Weekmenu |
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
10:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
10:55 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
11:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
12:05 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
12:50 | De Chalet aan zee |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
«
»
13:35 | Piet Patron |
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt. De patron is helemaal in de wolken met de manier waarop Kris zijn beesten grootbrengt.
«
»
14:00 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
14:50 | Chris Cooks Cymru |
«
»
15:25 | Streetfood |
«
»
16:15 | Foodies & The City |
«
»
16:55 | De Zomertafel |
«
»
17:35 | Indian Summer |
«
»
18:10 | De Zomerkeuken |
«
»
18:45 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
19:30 | Guillaume's Paris |
«
»
20:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
20:40 | Chris Cooks Cymru |
«
»
21:15 | BBQ Vanavond?! |
«
»
21:40 | Peppe's Toscane |
«
»
22:05 | De Smaaktoerist |
«
»
23:00 | De Zomertafel |
«
»
23:30 | Indian Summer |
«
»
00:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
01:00 | Guillaume's Paris |
«
»
01:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»