
TVgids - njam!
Andere zender »
02:40 | Open Vuur |
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
03:25 | BBQ Vanavond?! |
Deze keer gaat Bart aan de slag met varkenskotelet met gegrilde romanesco, erwtenpeulen met parmaham en tarbot op de BBQ.
«
»
03:40 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
04:10 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
04:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
05:45 | Open Vuur |
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
06:25 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
06:55 | Lekker Messy - Weekmenu |
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
07:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
08:00 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
08:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
09:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag op het weekmenu: een stevige portie girlpower en een heerlijk visgerecht van chef Francesca Sterckx. Ze maakt een gerecht klaar van puree met venkel, gerookte paling en sla.
«
»
09:40 | Roger van Damme: Bakken |
Hou je vast voor nog meer calorieën, want Roger van Damme slaat weer aan het bakken. Hij maakt een biscuit van chocolade, een vulling van chocolade en chocoladedecoratie. Daar smelt iedereen wel voor.
«
»
10:10 | De Zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
10:45 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
11:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw staat vandaag paraat om het weekmenu smaak te geven met een vleesgerecht. Hij kiest voor gebakken hoevekip met een warme salade van witlof, aardappel en een picklessaus.
«
»
12:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
12:25 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
13:05 | Puur Oosters - Japans |
Ivan maakt een van de meest geliefde gerechten uit de Japanse keuken klaar: sukiyaki, een eenpansgerecht met rundvlees en groentjes die in een hartige bouillon van sojasaus, suiker, sake en mirin worden gekookt en dan aan tafel worden geserveerd.
«
»
13:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
14:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag staan de kabeljauwhaasjes van Bearded Chef Sam D'Huyvetter op het weekmenu. Naast zijn liefde voor het betere vlees, bewijst hij dat een visje ook snel, makkelijk en lekker door de maag gaat.
«
»
14:30 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
15:20 | De Sterrenkaart |
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
16:05 | De Zomerkeuken |
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
16:35 | Open Vuur |
Dat je ook met zalm avontuurlijk kan uitpakken op open vuur bewijzen de vrienden van Zouterover met hun Asado style zalm en knapperige aardappelen en groenten vanuit het open vuur.
«
»
17:30 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
17:55 | Foodies & The City |
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
18:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
19:05 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:30 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
20:10 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
20:40 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
21:05 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon met gegrilde asperges en zelfgemaakte pesto.
«
»
21:35 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt een quiche met witlof, peer en blauwe kaas.
«
»
21:55 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»
22:45 | The Art of Making Cocktails |
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Delicious Sour, Moscow Mule en Lazy Red Cheeks voor.
«
»
23:00 | Lekker Messy |
Als lunch maken de broers een typisch Amerikaans broodje klaar: Philly cheese steak met rundsvlees, kaas, ui en paprika. Daarna volgt een overheerlijke pasta met scampi en een vleugje pastis bij zonsondergang.
«
»
23:30 | Roger van Damme: Bakken |
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»
23:55 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
00:45 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap, laat zich inspireren door kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
01:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
01:55 | Lekker Messy |
Als lunch maken de broers een typisch Amerikaans broodje klaar: Philly cheese steak met rundsvlees, kaas, ui en paprika. Daarna volgt een overheerlijke pasta met scampi en een vleugje pastis bij zonsondergang.
«
»