
TVgids - njam!
Andere zender »
02:10 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
02:55 | Lekker Messy |
Vandaag staat er een messy broodje meatballs op het lunchmenu van Jelle en Hans. En 's avonds sluiten de broers een prachtige vakantiedag af met een nostalgisch dessertje: chocoladecheesecake.
«
»
03:20 | Lekker Messy |
De lunch van Jelle en Hans is een variatie op de klassieke pasta putanesca, met een crumble van halloumi en hartige granola. Daarna kruipen de broers achter de barbecue voor smokey lamskoteletjes, gepofte zoete aardappel en chimichurri.
«
»
03:45 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
04:05 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
04:35 | Foodies & The City |
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
05:05 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
05:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
06:05 | Chris Cooks Cymru |
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
06:35 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan maakt één van de populairste éénpansgerechten uit Japan klaar: Tara Chiri Nabe, wat staat voor een éénpansgerecht met kabeljauw of skrei die in een hete pot op tafel wordt bereid, door hem te garen in een smakelijke bouillon.
«
»
06:50 | Veldvers |
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
07:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Van vlees op het weekmenu wordt chef Sam D'Huyvetter heel erg happy. Hij maakt vandaag rigatoni met pittige chorizo, een smeuïge kaassaus en verse pesto. Wedden dat ook jij happy wordt van dit Snel, Makkelijk & Lekker bordje!
«
»
07:30 | Lekker Messy |
Vandaag staat er een messy broodje meatballs op het lunchmenu van Jelle en Hans. En 's avonds sluiten de broers een prachtige vakantiedag af met een nostalgisch dessertje: chocoladecheesecake.
«
»
08:00 | Het Weekmenu |
«
»
08:00 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
08:45 | Foodies & The City |
«
»
08:45 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
09:30 | Lekker Messy |
«
»
09:30 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
10:15 | Chris Cooks Cymru |
«
»
10:15 | Chris Cooks Cymru |
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
10:55 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
10:55 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
11:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
11:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
12:20 | Het Weekmenu |
«
»
12:20 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
13:05 | Open Vuur |
«
»
13:05 | Open Vuur |
Nick en Kevin trappen de dag af met perfect rosé geroosterd kalfsvlees, bereid op de plancha en gekruid met een unieke koffierub. Ondertussen sturen ze Tom en Dominque naar houtbewerker Steven voor een boomstam voor hun gerookte forel.
«
»
13:55 | Piet Patron |
«
»
13:55 | Piet Patron |
Dries is de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Hij verwent de smaakpapillen van de klanten vandaag met een calderade-gerecht afgewerkt met verse bloemen en kruiden uit de moestuin van de patron himself.
«
»
13:55 | Piet Patron |
«
»
14:25 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
14:25 | Lekker Messy |
«
»
15:15 | Chris Cooks Cymru |
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
15:15 | Chris Cooks Cymru |
«
»
15:55 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
15:55 | Streetfood |
«
»
16:40 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
16:40 | Foodies & The City |
«
»
17:20 | De Zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
17:20 | De Zomertafel |
«
»
17:55 | Op de Rooster |
Johan Segers gaat met minister Ingrid Lieten aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
17:55 | Op de Rooster |
«
»
18:25 | De Zomerkeuken |
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
18:25 | De Zomerkeuken |
«
»
18:55 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
18:55 | Lekker Messy |
«
»
19:40 | Open Vuur |
«
»
19:40 | Open Vuur |
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
19:40 | Open Vuur |
«
»
20:30 | De Dagschotel |
«
»
20:30 | De Dagschotel |
Smaakacrobaat Dominique Persoone staat achter het fornuis en maakt een kabeljauw klaar met een lekker korstje van tuinkruiden. Ernaast serveert hij nog enkele gekookte krielaardappeltjes.
«
»
20:40 | Chris Cooks Cymru |
«
»
20:40 | Chris Cooks Cymru |
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
21:15 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
21:15 | BBQ Vanavond?! |
«
»
21:40 | Peppe's Toscane |
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
21:40 | Peppe's Toscane |
«
»
22:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
22:05 | De Smaaktoerist |
«
»
22:40 | De Dagschotel |
Eenvoud is rijkdom. Dat is de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen en heeft hiervoor maar een handvol ingrediënten nodig.
«
»
22:40 | De Dagschotel |
«
»
23:00 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen zomerse gerechtjes en maken freekeh salade met vijgen en geitenkaas, salade met sinaasappel en burrata, groentenspiesjes met pindasaus, salade Niçoise à la Roger, kip cordon bleu en een ijstaart met aardbei en merengue.
«
»
23:00 | De Zomertafel |
«
»
23:35 | Chris Cooks Cymru |
Chris proeft verrassende combinaties in Rhyl, van krab-donuts tot een unieke sambal, en kookt met mensen die vuur brengen in hun gemeenschap.
«
»
23:35 | Chris Cooks Cymru |
«
»
00:15 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
00:15 | Lekker Messy |
«
»
01:05 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
01:05 | Guillaume's Paris |
«
»
01:35 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
01:35 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»