TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
03:10 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt heerlijke recepten op zijn barbecue. Dit keer maakt hij naanbrood met yoghurt, komkommer en appel, kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
03:30 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
03:55 De Smaaktoerist
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
04:25 De Zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
04:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag kookt Vanja van der Leeden. Zij zet een veggie gerecht op ons weekmenu, zijnde een gezonde quinoabowl met bimi en een avocado-tahindressing. Vanja, de kitchenfloor is yours.
«
»
05:15 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
05:45 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 De Zomertafel
Steffi en Roger bereiden samen zomerse gerechtjes en maken freekeh salade met vijgen en geitenkaas, salade met sinaasappel en burrata, groentenspiesjes met pindasaus, salade Niçoise à la Roger, kip cordon bleu en een ijstaart met aardbei en merengue.
«
»
08:30 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
09:15 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
10:05 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
10:20 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
10:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi. Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ. Steffi start met een zalig zomers drankje.
«
»
11:00 Chris Cooks Cymru
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
11:30 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
11:50 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
12:15 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
13:00 De Sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot. Fleur Boussy werkt als gastvrouw en echtgenoot Edwin Menue en Fleurs broer Frederik Boussy staan in de keuken.
«
»
13:30 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
14:10 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
14:55 Bal National Zomereditie
Deze zomer brengt Wim het festival naar de tuin met het lekkerste festival food. Wim maakt een smeuïge potato-bun van briochedeeg dat door zijn luchtige structuur perfect is om te doppen in een fluffy aioli-sausje.
«
»
15:25 Foodies & The City
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
16:00 Chris Cooks Cymru
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
16:30 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
16:50 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
17:05 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
18:35 Peppe's Toscane
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
19:00 Tot op de Graat
Chef Johan Segers bereidt dit keer langoustines. Deze kleine zeekreeften leven massaal in de centrale Noordzee en zijn een heerlijk alternatief voor de scampi, die erg populair zijn.
«
»
19:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
19:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi. Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ. Steffi start met een zalig zomers drankje.
«
»
20:05 Peppe e Carluccio
Peppe Giacomazza maakt kennis met de peetvader van de italiaanse keuken, Antonio Carluccio.
«
»
20:40 Open Vuur
Nick en Kevin trappen de dag af met perfect rosé geroosterd kalfsvlees, bereid op de plancha en gekruid met een unieke koffierub. Ondertussen sturen ze Tom en Dominque naar houtbewerker Steven voor een boomstam voor hun gerookte forel.
«
»
21:25 De Dagschotel
Johan Segers maakt gebakken mosseltjes.
«
»
21:40 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
22:00 Chris Cooks Cymru
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
22:30 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»
23:20 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:10 Open Vuur
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
00:55 Chris Cooks Cymru
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
01:25 Lekker Messy - Weekmenu
Van smokey gamba's en Thais broodje pulled chicken tot XL kipschnitzels en romige fettucine met steak. Barbecue, exotische touches en comfort staan centraal - perfect onder de zon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Bij de eerste stafmeeting wordt duidelijk wie de sterkste en de zwakste rekruten zijn. Na een lange dag worden de rekruten heel de nacht wakker gehouden voor theorielessen. Iedereen probeert zijn best te doen om een groepsconsequentie te vermijden.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers