
TVgids - njam!
Andere zender »
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:30 | Foodies & The City |
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
08:30 | Foodies & The City |
«
»
09:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
09:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
09:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
09:55 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
10:50 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
10:50 | BBQ Vanavond?! |
«
»
11:15 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
11:15 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
12:00 | Het Weekmenu |
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
12:00 | Het Weekmenu |
«
»
12:45 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
12:45 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
13:35 | Piet Patron |
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
13:35 | Piet Patron |
«
»
13:35 | Piet Patron |
«
»
14:05 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
14:05 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
14:55 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
14:55 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:50 | Streetfood |
«
»
15:50 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
16:40 | Foodies & The City |
«
»
16:40 | Foodies & The City |
Foodies Lynn, Tess en Maud stranden in het centrum van West-Vlaanderen, in Roeselare. Ze ontdekken er de lokale likeur én de lokale natuur op een prachtige plukboerderij. De meiden maken ook hun eigen houten tapasplanken.
«
»
17:20 | De Zomertafel |
«
»
17:20 | De Zomertafel |
Steffi en Roger bereiden samen zomerse gerechtjes en maken freekeh salade met vijgen en geitenkaas, salade met sinaasappel en burrata, groentenspiesjes met pindasaus, salade Niçoise à la Roger, kip cordon bleu en een ijstaart met aardbei en merengue.
«
»
18:00 | Sarah's Sweet Table |
«
»
18:00 | Sarah's Sweet Table |
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
18:25 | De Zomerkeuken |
«
»
18:25 | De Zomerkeuken |
Chef Jeroen de Pauw zwiert kreeftenstaart op de grill, om er een hotdog 2.0 van te maken. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero natuurlijk. Inclusief hapje en drankje.
«
»
19:00 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
19:00 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
19:50 | Open Vuur |
«
»
19:50 | Open Vuur |
«
»
19:50 | Open Vuur |
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
20:40 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
20:40 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
21:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
21:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
22:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
22:25 | De Smaaktoerist |
«
»
23:00 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
23:00 | De Zomertafel |
«
»
23:35 | Bal National Zomereditie |
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
23:35 | Bal National Zomereditie |
«
»
00:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
Kookprogramma met Jelle en Hans Beeckman.
«
»
00:10 | Lekker Messy - Weekmenu |
«
»
00:55 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
00:55 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
01:45 | Sarah's Sweet Table |
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
01:45 | Sarah's Sweet Table |
«
»