TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
03:40 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
04:05 A la carte
Njam!-chef Johan Segers laat zien hoe je kip met currysaus kunt bereiden.
«
»
04:25 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
04:45 It's Aperotime - a taste of history
Bartender Naushad zet vandaag alles in het teken van de punch, de oervader van de cocktails. Hij gaat aan de slag met drie cocktails op basis van het oorspronkelijke recept: de Gin Punch, de Modern Rum Punch en de Tom Collins met een twist.
«
»
04:50 Peppe's Toscane
Peppe kookt met de baccala die hij op de ochtendmarkten van Mercato Centrale gevonden heeft.
«
»
05:10 Foodies & The City
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
05:40 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
08:45 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
09:40 De Sterrenkaart - Nederland
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
10:15 Foodies & The City
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
10:50 Het Weekmenu
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
11:30 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt gooit alweer hoge ogen. Hij start met een ijsgekoelde cocktail en daarna wordt er gesmuld van kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip. De chef serveert ook nog eens côte à l'os van Wagyu.
«
»
12:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»
12:30 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
12:55 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
13:45 Vlaamse Klassiekers
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
14:30 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:20 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
15:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
16:30 Bal National Zomereditie
Deze zomer brengt Wim het festival naar de tuin met het lekkerste festival food. Wim maakt een smeuïge potato-bun van briochedeeg dat door zijn luchtige structuur perfect is om te doppen in een fluffy aioli-sausje.
«
»
17:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staat er een Italiaans gerecht op het weekmenu. Peppe Giacomazza kiest voor een pikante spaghetti all'assassina met een unieke bereidingswijze. De pasta wordt niet gekookt, maar gebakken in de pan.
«
»
17:30 Loïc: Zot van Koken
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
17:45 Foodies & The City
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
18:20 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
18:45 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:05 De Gezonde Goesting
Koken is leuk en gezond koken nog leuker. Vandaag krijgt healthy foodie Steffi jonge mensen aan haar toog bij wie het af en toe een tikkeltje meer mag zijn. Ze maakt een heerlijke groentepizza, een zoete açaibowl en een hartverwarmende gemberthee.
«
»
19:30 De Sterrenkaart
De ambiance in Restaurant Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken en de bediening is vlot. Fleur Boussy werkt als gastvrouw en echtgenoot Edwin Menue en Fleurs broer Frederik Boussy staan in de keuken.
«
»
19:55 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
20:40 Loïc: Zot van Koken
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
20:55 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren en op een simpele wijze. Dit keer preisoep met spek en clam chowder.
«
»
21:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
21:40 HAPERITIEF COMPILATIE
In deze aflevering: de Flower Spritz en wortel blini's met feta en komijn, de Adonis en een hapje van spruitjes met Parmaham en truffel, de Vibrant Sunset en Aziatische viskroketjes met zoetzure saus.
«
»
22:05 Karola's Kitchen
Romig en kruidig. Dat zijn vandaag de codewoorden. Romig, zo maakt Karolien haar broccolipasta met dank aan een smeuïge geitenkaassaus. En kruidig, zo zal haar crumble smaken. Met peer, karmemom en kaneel in de hoofdrol.
«
»
22:30 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
23:00 Loïc: Zot van Koken
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
23:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
23:55 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
00:40 Foodies & The City
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
01:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
01:45 Guillaume's Paris
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' zie je de strubbelingen van Ezekiel 'EZ' Reyes van de Mayans-motorclub aan de grens tussen Californië en Mexico. Terwijl de Sons de Mayans op de hielen zitten, loopt EZ een oude bekende tegen het lijf.

'Mayans M.C.', om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers