
TVgids - njam!
Andere zender »
01:50 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
03:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
03:50 | Guillaume's Paris |
«
»
04:15 | A la carte |
«
»
04:35 | Sarah's Sweet Table |
«
»
05:00 | It's Aperotime - a taste of history |
«
»
05:10 | Foodies & The City |
«
»
05:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
06:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
08:00 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
08:00 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
08:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
08:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
09:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
09:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
«
»
10:25 | Foodies & The City |
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
10:25 | Foodies & The City |
«
»
11:00 | Urban Barbecue |
Chef Bart Desmidt gooit alweer hoge ogen. Hij start met een ijsgekoelde cocktail en daarna wordt er gesmuld van kokkels in papillot, varkensrug Duke of Birkshire, hondshaai en kip. De chef serveert ook nog eens côte à l'os van Wagyu.
«
»
11:00 | Urban Barbecue |
«
»
11:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag heeft Jelle Beeckman zin in een snel, makkelijk en lekker vleesgerecht. Hij maakt spaghetti met malse kip in tandoorisaus klaar. Een aanrader voor op je weekmenu.
«
»
11:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
12:05 | Sarah's Sweet Table |
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
12:05 | Sarah's Sweet Table |
«
»
12:40 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
12:40 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
13:30 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
13:30 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
13:30 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
14:20 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
14:20 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
15:10 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
15:10 | Guillaume's Paris |
«
»
15:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
15:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
16:20 | Bal National Zomereditie |
Deze zomer brengt Wim het festival naar de tuin met het lekkerste festival food. Wim maakt een smeuïge potato-bun van briochedeeg dat door zijn luchtige structuur perfect is om te doppen in een fluffy aioli-sausje.
«
»
16:20 | Bal National Zomereditie |
«
»
16:55 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Vandaag bereidt hij een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
16:55 | Panklaar |
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
17:45 | Foodies & The City |
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
17:45 | Foodies & The City |
«
»
18:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
18:25 | Sarah's Sweet Table |
«
»
19:00 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
19:00 | Pasta & Risotto |
«
»
19:25 | De Gezonde Goesting |
Koken is leuk en gezond koken nog leuker. Vandaag krijgt healthy foodie Steffi jonge mensen aan haar toog bij wie het af en toe een tikkeltje meer mag zijn. Ze maakt een heerlijke groentepizza, een zoete açaibowl en een hartverwarmende gemberthee.
«
»
19:25 | De Gezonde Goesting |
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
20:55 | Soep! |
Soep, in alle geuren en kleuren en op een simpele wijze. Dit keer preisoep met spek en clam chowder.
«
»
20:55 | Soep! |
«
»
21:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
21:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
21:50 | HAPERITIEF COMPILATIE |
In deze aflevering: de Flower Spritz en wortel blini's met feta en komijn, de Adonis en een hapje van spruitjes met Parmaham en truffel, de Vibrant Sunset en Aziatische viskroketjes met zoetzure saus.
«
»
21:50 | HAPERITIEF COMPILATIE |
«
»
22:15 | Karola's Kitchen |
Romig en kruidig. Dat zijn vandaag de codewoorden. Romig, zo maakt Karolien haar broccolipasta met dank aan een smeuïge geitenkaassaus. En kruidig, zo zal haar crumble smaken. Met peer, karmemom en kaneel in de hoofdrol.
«
»
22:15 | Karola's Kitchen |
«
»
22:45 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
22:45 | Pasta & Risotto |
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
23:15 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
23:15 | Ware Delicatessen |
«
»
23:55 | Vlaamse Klassiekers |
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
23:55 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
00:45 | Foodies & The City |
Lynn Tess en Maud ontdekken vanop de Vespa de parel van Haspengouw. Het mooie Sint-Truiden dat genesteld ligt tussen de fruitteelt en Aprilse bloemsems. Ze proeven er vers appelsap en een lokaal bier.
«
»
00:45 | Foodies & The City |
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
01:55 | Guillaume's Paris |
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
01:55 | Guillaume's Paris |
«
»