TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Loïc: Zot van Koken
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je de zomer.
«
»
02:40 Vlaamse Klassiekers
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
03:20 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
03:40 Foodies & The City
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
04:10 Loïc: Zot van Koken
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je de zomer.
«
»
04:25 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:10 Peppe's Toscane
De hype van het moment in Italië is het biokweken. Ook Carlo Agliardi is met zijn boerderij in San Miniato op die kar gesprongen en nodigt Peppe uit voor een wandeling op het veld. Met zijn oogst maakt hij de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
05:30 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
06:10 Hidden Gems
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
06:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is het de beurt aan Bert Meewis. Deze bourgondiër weet als geen ander hoe je snel, makkelijk en lekker een mooi stukje vis op het weekmenu zet. Hij doet dat vandaag met gestoomde pladijs, witte wijnsaus, tomaten en aardappeltjes.
«
»
07:20 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag staan de kabeljauwhaasjes van Bearded Chef Sam D'Huyvetter op het weekmenu. Naast zijn liefde voor het betere vlees, bewijst hij dat een visje ook snel, makkelijk en lekker door de maag gaat.
«
»
08:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je de zomer.
«
»
08:45 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
09:25 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
10:05 Hidden Gems
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
10:55 Foodies & The City
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
11:25 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
11:45 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
12:35 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes. Ze maken een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito.
«
»
12:50 Loïc: Zot van Koken
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je de zomer.
«
»
13:05 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
13:45 De Sterrenkaart - Nederland
In 1982 begon chef Danny samen met zijn vrouw Helena een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant dat in 2018 een Michelinster kreeg.
«
»
14:20 Het Weekmenu
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
15:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vanja van der Leeden zet vandaag haar wereldkeuken op het weekmenu. Ze maakt tahu telor klaar, een typisch Indonesische tofu-omelet met ketjap-notensaus. En dat doet ze uiteraard volgens de regels van de kunst: Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
15:25 Loïc: Zot van Koken
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je de zomer.
«
»
15:40 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
16:00 De Zomertafel
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
16:30 De wereld op je bord
Chef Egil serveert het heerlijke stukje rendierfilet met smakelijke knolselderpuree in deze ronduit Noors getinte aflevering van De wereld op je bord.
«
»
16:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag op het weekmenu: een stevige portie girlpower en een heerlijk visgerecht van chef Francesca Sterckx. Ze maakt een gerecht klaar van puree met venkel, gerookte paling en sla.
«
»
17:15 Panklaar
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges.
«
»
17:30 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
18:20 Foodies & The City
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
18:55 De Smaaktoerist
In de Antwerpse Kempen vind je heerlijke streekproducten. De smaaktoerist Jeroen de Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, hij scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
19:25 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt heerlijke recepten op zijn barbecue. Dit keer maakt hij naanbrood met yoghurt, komkommer en appel, kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
19:40 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
20:00 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli kweekt als hobby witte Toscaanse bonen en maakt daar heerlijke maaltijden mee.
«
»
20:20 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Vandaag komt actrice Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten.
«
»
20:40 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
21:30 Vlaamse Klassiekers
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
22:15 Soep!
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
22:30 Guillaume's Paris
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
23:00 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
23:50 Toasted on wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS. En het toeval wil dat dé culinaire godfather van Antwerpen, Johan Segers, met de fiets passeert aan Het Eilandje en kan komen proeven.
«
»
00:10 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
00:35 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met zijn sashimi-expert Akihisa een voortreffelijk bord sashimi klaar, met enkele prachtige stukken rauwe vis en de juiste garnituren, uiteraard helemaal volgens de regels van de kunst.
«
»
00:55 Veldvers
Cherry, pruim, coeur de boeuf, Tomaten zijn er in allerlei soorten en vormen. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»
01:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
01:40 Foodies & The City
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vtm logo

April 1912. De Titanic verlaat de haven van Queenstown. Meer dan 2.000 passagiers zullen de overtocht over de Atlantische Oceaan meemaken. Het vaartuig is voor velen het schip der dromen, maar de jonge Rose beschouwt de Titanic als een slavenschip dat haar geketend naar huis zal terugbrengen. Om de financiële problemen van haar ouders op te lossen, is ze immers verplicht om met de rijke Cal te trouwen. Rose houdt niet van haar verloofde en besluit overboord te springen. De jonge Jack Dawson brengt haar echter van dat plan af. Hij is een derdeklaspassagier voor wie de overtocht het begin van een nieuw en beter leven moet worden. Hoewel Jack en Rose uit totaal verschillende werelden komen, is het liefde met de grote L. Ze zijn vastbesloten om samen alle emotionele stormen te trotseren en het verzet van haar ouders het hoofd te bieden. Op een nacht vaart het schip echter tegen een ijsberg.

'Titanic', film uit 1997 met oa. Leonardo DiCaprio (Jack Dawson), Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater), om 21.35 uur op VTM.

Dossiers