TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
02:50 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
03:00 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
03:40 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
04:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
04:30 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
04:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
05:30 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
05:50 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
06:35 Streetfood
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
07:15 De Gastentafel
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
08:00 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
08:25 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
08:45 KLAAR IN 20 minuten
Bakker Syrco maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche. Hij kiest vis uit de Noordzee die hij marineert in een sausje van duindoornbessensap. Dat allemaal in 20 minuten.
«
»
09:15 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
10:00 Hidden Gems
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
10:55 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
11:30 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
12:25 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
12:40 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten. Er is gelukkig ook nog tijd genoeg om een lekkere granita van aardbei te maken.
«
»
13:05 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met één ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»
13:40 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
14:25 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
15:00 Loïc: Zot van Koken
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
«
»
15:20 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels toont een gezonde versie van de English tea met zelfgemaakte scones. Een heerlijk ontbijt of vieruurtje. Daarna kiest hij heel bewust voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
15:50 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
16:25 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
17:00 Peppe's Emilia-Romagna
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
17:30 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
18:15 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
19:05 De Smaaktoerist
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
19:40 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
20:15 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Gene Bervoets. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
20:40 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
21:25 Vlaamse Klassiekers
Vandaag staan er twee rasechte klassiekers uit grootmoeders keuken op het menu. Lynn bezoekt Père et Mère in Diksmuide voor konijn met pruimen en proeft voor de eerste keer kalfstong in madeirasaus bij chef 'Bolle' van Steendam 66 in Gent.
«
»
22:25 Guillaume's Paris
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
23:00 LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU
Loïc maakt een soort salade met kort aangebakken zalm, een reuze vol-au-vent met zwezerikken en garnalen, serveert een feestelijke pasta met mosselen en kaviaar en maakt tenslotte de tiramisu-trifle om te sharen.
«
»
23:55 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
00:25 Sarah's Sweet Table
Het oog wil ook wat, dat is zeker zo in de patisserie. Vandaag bakt Sarah twee desserts die er heel leuk uitzien op je koffietafel: een blauwe bessentaart met frangipanevulling en de beroemde rochers die Sarah een gouden laagje geeft.
«
»
01:00 Veldvers
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
01:20 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan maakt één van de populairste éénpansgerechten uit Japan klaar: Tara Chiri Nabe, wat staat voor een éénpansgerecht met kabeljauw of skrei die in een hete pot op tafel wordt bereid, door hem te garen in een smakelijke bouillon.
«
»
01:40 Soep!
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde Voor Muziek' - Hooverphonic (VTM)

Het is deze keer de beurt aan Hooverphonic. Alex, Raymond en zangeres Geike zijn samen in Montpellier om het dertigjarig bestaan van de band te vieren. Ze blikken terug op hun carrière en op de terugkeer van zangeres Geike. Bekende hits als 'Amalfi', 'Mad About You' en 'The Night Before' worden door de andere artiesten in een nieuw jasje gestoken.

'Liefde Voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers