TVgids - njam!
Andere zender »
00:15 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
01:10 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
01:40 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
02:20 | Guten Appetit |
Vandaag is An Miller aan de beurt. Van champagne en kaviaar in de jacuzzi tot vlaggenzwaaien, hilarisch koeien melken en een BBQ met Fruits de Mer. Met raclette en een Dame Blanche Deluxe sluiten de chefs haar dag vol plezier smaakvol af.
«
»
03:20 | Loïc: Zot van Koken |
De smaken van crêpes suzette, maar dan in de vorm van een luchtige cake met appelsien, amandelschilfers en beurre noisette. Afgewerkt met gekonfijte zestes, appelsienkaramel en geflambeerd met appelsienlikeur voor het nodige spektakel.
«
»
03:30 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
03:50 | Guten Appetit |
Het is zover: na maanden voorbereiding ontvangen Wim en Jeroen een week lang zes bekende gasten in hun chalet. Elke dag zetten ze iemand anders in de spotlights en op dag één trapt artiest Ronny Mosuse het af.
«
»
04:40 | De Dagschotel |
Vandaag bereidt keukentalent Michaël Vrijmoed een feestelijk gerecht. Hij maakt heerlijke gemarineerde zeebaars met venkel klaar, met een zelfgemaakte vinaigrette. In een mum van tijd een perfecte maaltijd voor het hele gezin.
«
»
04:55 | Loïc: Zot van Koken |
De smaken van crêpes suzette, maar dan in de vorm van een luchtige cake met appelsien, amandelschilfers en beurre noisette. Afgewerkt met gekonfijte zestes, appelsienkaramel en geflambeerd met appelsienlikeur voor het nodige spektakel.
«
»
05:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag feestelijk Italiaans met chef Peppe Giacomazza. Vroeger was het kalfslapje met parmaham en mozzarella in Italië een feestelijk gerecht omwille van de dure ingrediënten. Nu is het vooral lekker.
«
»
05:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
05:55 | De Eregast |
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
06:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
07:15 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
08:00 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
08:30 | Het Perfecte Feestmenu |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk driegangenmenu zonder stress, dat aan drie gouden regels voldoet.
«
»
09:00 | Winterse Kost |
Vandaag houdt Jelle zijn winterse kost lekker eenvoudig. Hij maakt een smeuïge one pot orzo met kippengehaktballetjes. De pan zo op tafel zetten en samen genieten, is de boodschap.
«
»
09:20 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
10:10 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
10:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
11:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
12:15 | Winterse Kost |
Vandaag houdt Jelle zijn winterse kost lekker eenvoudig. Hij maakt een smeuïge one pot orzo met kippengehaktballetjes. De pan zo op tafel zetten en samen genieten, is de boodschap.
«
»
12:30 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
13:30 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
14:15 | Winterse Kost |
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
15:00 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
15:35 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
16:15 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
16:55 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
17:30 | Winterse Kost |
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
18:10 | Guten Appetit |
Chefs Wim Ballieu en Jeroen de Pauw trekken met zes bekende Vlamingen naar een luxueuze chalet in de adembenemende Zwitserse bergen voor een gastronomische en nostalgische wintervakantie.
«
»
19:10 | De Dagschotel |
Dagný Rós bewijst dat zoete aardappel en pastinaak ook dienst kunnen doen als frietjes. De combinatie met een gebakken stukje kip en frisse sugarsnaps zorgt ervoor dat dit een op-en-top kindvriendelijk recept wordt.
«
»
19:25 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
20:00 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
20:25 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in een mum van tijd en met maar één enkele pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer bereidt hij een Schotse luxesoep met kip, kreeft en sint-jakobsschelp.
«
»
20:40 | LOÏC ZOT VAN KOKEN WEEKMENU |
Loïc maakt de lekkerste lobester rolls, serveert een roulande van buikspek met wintergroenten, verpakt kabeljauw en gerookte zalm in een wellington en maakt tenslotte een cake met appelsien en amandelschilfers.
«
»
21:25 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
21:55 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
22:20 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert toont hoe je in een mum van tijd en met maar één pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Vandaag bereidt hij een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»