TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
01:45 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
02:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt een stuk schelvis op het bord. Die presenteert hij op een open lasagnevel en serveert er een tomatensalsa bij.
«
»
02:50 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
03:15 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
03:40 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
03:50 Soep!
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
04:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert deze keer in de potten met chef Michal Vrijmoed. De chef heeft kan alle hulp gebruiken bij het rollen van pittige oosterse lamsgehaktballetjes bomvol smaak. En Gert leert alles over een heel kleurenpalet van specerijen.
«
»
04:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
05:25 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een men del da, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
06:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscne van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
06:35 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrireswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
07:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt de wereldkeuken op het bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt.
«
»
07:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Christer Elfving voor een makkelijk gerecht uit de wereldkeuken. Hij maakt een lauwe salade met gestoomde zalm in een mosterd-kruidenjasje. Op weg naar Zweden, naar zijn roots en koken Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt de wereldkeuken op het bord. Hij trekt de Libanese kaart en maakt balletjes van lamsgehakt met smeuge bonenhummus. Want, reizen naar het Midden-Oosten, dat smaakt.
«
»
08:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
09:25 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een men del da, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
10:15 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
10:45 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
11:15 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
11:55 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
12:05 Soep!
De chefs maken koraallinzensoep en een venkel-kervel soep.
«
»
12:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is visdag. Christer Elfving gaat voor gestoomde kabeljauw met scampi, geperste aardappelen en mierikswortel. Hij belooft dat het snel, makkelijk en lekker te maken zal zijn.
«
»
12:55 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts n tafel.
«
»
13:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
14:10 Het Weekmenu
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
14:55 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
«
»
15:25 Streetfood
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. n ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
16:10 Karola's Kitchen
Romig en kruidig. Dat zijn vandaag de codewoorden. Romig, zo maakt Karolien haar broccolipasta met dank aan een smeuge geitenkaassaus. En kruidig, zo zal haar crumble smaken. Met peer, karmemom en kaneel in de hoofdrol.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
16:55 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met n van zijn favoriete producten: coquilles. Zoals als elke keer gaat hij ook nu een stapje verder en schotelt hij wederom een verrassend gerecht voor.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Jan Buytaert. De chef laat Gert kennismaken met gumbo, een bijzonder gerecht op basis van een smakelijke kruidenmix. Gamba's en kalfsworst gaan probleemloos samen in dit eenpansgerecht.
«
»
18:00 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
18:40 Vietnjam, met Quyn
Quyn laat culinair Vietnam zien. Ze reist van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg worden plaatselijke specialiteiten en ingredinten besproken waarmee Quyn aan de slag gaat.
«
»
19:00 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
19:20 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
19:40 De Dagschotel
Jan Buytaert maakt een eenvoudig en lekker gerecht klaar. Hij bereidt kortgebakken rode poonfilet, met een pittige kruiding van een mix van wasabi en sesam en ernaast een slaatje van gemarineerde wakame en aardappeltjes.
«
»
19:50 de Chalet, 3 chefs, een feest
De heren genieten nog steeds van hun culinaire vakantie en maken gevulde eitjes met waldorfsalade, carpaccio van langoustines, gebraden everzwijn met witloof en een spiegeleitje van panna cotta.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat vandaag in de keuken met chef Bart Desmidt. Bart verwent vleesliefhebbers met een sappig stuk steak met een perfecte cuisson. Een Argentijnse chimichurri-saus maakt het gerecht helemaal af.
«
»
21:10 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts n tafel.
«
»
22:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
22:25 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met vischef Bart Desmidt. Deze keer is de leng, een superlekkere kabeljauwachtige vis, de ster van de keuken. Die krijgt op het bord het smakelijke gezelschap van gebakken kervelwortel en een zelfgemaakte kerveltapenade.
«
»
23:30 De Chalet aan zee
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
00:25 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar n barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
00:45 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers