TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Stargate SG-1
De vondst van het lijk van een Jaffa-soldaat op aarde zorgt voor onrust in het hoofdkwartier.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Airwolf
De bemanning is woedend op inhalige ontvoerders die Caitlins studentenreŁnie aan boord van de Queen Mary zijn binnengevallen.
«
»
14:45 Airwolf
Een vrouw redt Hawke van moordenaars, en helpt hem dan een geschil te beslechten met de firma over de dood van een dubbelagent.
«
»
15:40 MacGyver
MacGyver speelt een dodelijk spel tegen de gevaarlijke dubbelagent Quayle, die de meest geavanceerde apparatuur ter wereld gebruikt om MacGyver voorgoed het zwijgen op te leggen.
«
»
16:40 Airwolf
Eleanor Haines, de weduwe van een vroegere vriend van Hawke, vraagt hem, Dom en Caitlin om haar zoon Terry te helpen ontsnappen uit de gevangenis van Santa Paula.
«
»
17:40 Stargate SG-1
Het SG-1-team verkent een planeet die op het eerste gezicht volledig verlaten lijkt. Volgens de bronnen van Teal'c is er echter een basis van de legendarische Sodan-Jaffa-krijgers aanwezig.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
De politie zet de achtervolging in nadat een bestuurster weigert te stoppen voor een controle.
«
»
19:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Cyprus op een avontuur met een goedkope huurauto en proberen de spannende nieuwe sport autowaterskiŽn. Terug op de testbaan testen Chris en Paddy de nieuwste gezinsauto's van Audi en Lamborghini.
«
»
20:35 The Taking of Pelham 123
Wanneer een New Yorkse metro wordt gekaapt, gebruikt toezichthouder Walter Garber zijn kennis over de metro om de criminelen om de tuin te leiden.
«
»
22:30 Helicopter ER
Het team schiet een man te hulp die bijna zijn hand heeft doorgezaagd met een cirkelzaag. Een hotelmedewerker moet door medische specialisten behandeld worden voor hevige pijn op de borst.
«
»
23:25 Narcos
Tijdens de onderhandelingen met de regering duiken de broers Rodriguez onder. Pacho heeft een belangrijke afspraak in Mexico. PeŮa nieuwe DEA-team bezoekt Cali.
«
»
00:35 Stargate SG-1
Het SG-1-team verkent een planeet die op het eerste gezicht volledig verlaten lijkt. Volgens de bronnen van Teal'c is er echter een basis van de legendarische Sodan-Jaffa-krijgers aanwezig.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers