TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:10 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Avonturier Ben Fogle reist naar de kust van Pembrokeshire en trekt in bij Matthew (43) en Charis (35) Watkinson. Zij geven hun carrière als dierenarts op om met hun twee jonge kinderen een nieuw leven te beginnen aan de voet van een ruige berg.
«
»
17:55 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Willem De Schryver.
«
»
19:35 The Office
Pam voelt zich vernederd wanneer in haar team niemand behalve zij een Halloweenkostuum draagt. Holly en Michael krijgen schokkend nieuws. Dwight probeert Andy te irriteren.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Vibrato, leven met parkinson
Yolanda Nachtegaele was jarenlang een gedreven jeugdrechter tot de hersenziekte parkinson het haar onmogelijk maakte te blijven werken en ze op 55 met pensioen moest. Sindsdien zoekt ze haar weg om met de ziekte om te gaan.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Wannes Destoop.
«
»
22:50 Winteruur
Wim Helsen nodigt journalist Bart Vanegeren uit voor een gesprek over zijn favoriete tekst.
«
»
23:00 In the Face of Terror
In 2019 post een anonieme gebruiker een bericht op het internet waarin hij verklaart dat hij van plan is een aanval uit te voeren tegen de indringers en dat hij zijn aanval zal livestreamen. Zwaarbewapend rijdt Brenton Tarrant naar de Al-Noor moskee.
«
»
23:55 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers