TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een vos van mozaïek, een avocado die helemaal van kralen is gemaakt en Boekenjongen maakt een fotocamera door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Teeraces om zijn Action Ape-puzzel te voltooien, maar het laatste stukje ontbreekt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:25 Ollie
Wanneer Ollie een beetje te serieus wordt over zijn krijttekening, krijgt hij hulp van een klein vriendje die hem van zijn frustratie afhelpt.
«
»
06:30 Meneer Papier
Er staat een harde wind, blaadjes waaien door de lucht. Meneer Papier wil dat ook, zo wiebelen op de wind. Hij knipt twee paar vleugels voor zichzelf en voor Poes. Hij springt en laat zich meedrijven op de wind.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren hebben geen honing meer en ontdekken dat zelfs de bijen in de boom dat niet hebben. Na een grootse zoektocht naar honing besluiten ze om zelf paardenbloemhoning te maken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Het zwijn lokt zijn vrienden naar het dorp door een grote verrassing te beloven. Het zwijn heeft besloten een kerstfeest te organiseren, ook al is het zomer. De kerstboom heeft echter geen doornen meer.
«
»
06:50 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Op het strand bouwen Simon en Gaspard een schip in het zand vlak bij het water. Een golf bedekt het en wanneer het tij terugkeert, is het schip verdwenen. Misschien heeft een slechterik het in zee gekaapt.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie hebben last van de hitte en willen een glas pepermuntlimonade van Mima. Maar de siroop is op. Dus gaan Edmund en Luzie naar haar boomhut. Maar daar aangekomen is Mima nergens te bekennen.
«
»
07:10 Casper en Emma
Bij Karsten thuis is overal chaos. Harald zegt dat genoeg genoeg is: zaterdag is wasdag. Karsten vindt het niet leuk dat ze een hele zaterdag verspillen aan wassen, maar Petra zegt dat het ook leuk kan zijn.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie krijgen van Alberto te horen dat Prinses Albertia komt uit het verre Oosten.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
08:25 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pinguïns.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
09:35 De Smurfen
Gargamel heeft een boel Smurfen gevangen genomen. Grote Smurf laat de rest van het dorp de redders uitkiezen. Uiteindelijk moeten Babysmurf, Domme Smurf, Klungelsmurf, Luilaksmurf en Angstsmurf hun best doen om het Smurfendorp te redden.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella is vastbesloten een wedstrijd te winnen die haar moeder ook vaak heeft gewonnen. Maar vlak voor de eindstreep moet ze de keuze maken of ze iemand helpt of voor de overwinning gaat.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella, Madhu en Slippy gaan naar planeet X, waar ze vreemde verschijnselen zien. Even zijn ze bang dat het spoken zijn, maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om magnetische aantrekkingskracht.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Asmatix moet naar de traditionele reünie van oud-strijders die elk jaar in de Grand Colombier plaatsvindt. Hij gaat er mopperend heen, altijd klaar om een van zijn vroegere kameraden een fout te verwijten die de Galliërs de overwinning heeft gekost.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Baratine heeft problemen met een bende dierendieven die zich in de catacomben schuilhouden. Vitamine raakt tegen haar wil bij deze zaak betrokken en de bende ontvoert haar. Idéfix besluit zijn uiterlijk te veranderen om haar te gaan redden.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
«
»
10:40 Berry Bees
Iemand wil de beroemde parels stelen die de prinses van Navia zal dragen voor de balkonceremonie.
«
»
10:50 Berry Bees
Iemand heeft geheime informatie van alle BIA-spionnen gestolen, en dreigt deze te verspreiden als hij geen sleutel krijgt om de genetische laboratoria van de planeet te openen.
«
»
11:05 Squish
Squish denkt dat de grote, stoere student Lynwood achter hem aan zit. Hij vormt dus gauw een beschermende cyste om zich heen.
«
»
11:15 Squish
Squish en Pod ontwikkelen een amoebe-achtige gave en zitten aan elkaar vast als een Siamese tweeling. Hoewel het eerst grappig is, raken ze al snel geïrriteerd en proberen ze met alle mogelijke middelen van elkaar los te raken.
«
»
11:30 Galactic Agency
Zed doet mee aan het grote HappyDojo Kung-Shu toernooi en hoopt dat het hele agentschap achter hem staat. Alleen Apple en K doen ook mee met Jacky, de super vechtrobot die ze net gemaakt hebben.
«
»
11:40 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
12:55 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou moet studeren voor haar examen Frans, maar stelt het zoals altijd veel te lang uit. Karen heeft een plan om Lou aan het studeren te krijgen. Wanneer opa beslist om een schilderij te maken om in de woonkamer op te hangen, is oma enthousiast.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
13:25 Squish
Pod voelt zich gekwetst door een leugen. Hij bedenkt een plannetje zodat hij weet wanneer Squish liegt. Hij mengt een gloeiende substantie in Squish' cupcakes die hem laat gloeien telkens als hij een leugen vertelt.
«
»
13:40 Berry Bees
Een nieuw soort schoenen zorgt voor een ware hype onder de jongens. Iedereen wil ze hebben, ook Lola, maar mevrouw Berry vindt dat de schoenen iets vreemds hebben.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Turbine is gewond en komt bij door het snelheidsdrankje van de druïde Amnesix. Voldenuix heeft er zelf niks aan toegevoegd dit keer. Het drankje werkt voor een keer, maar helaas valt het in de klauwen van het legioen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Het is één jaar geleden dat Madhu, Ella en Slippy elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Madhu wil dat vieren door de rots waarop ze elkaar voor het eerst hebben gezien te redden van een botsing met een planeet.
«
»
14:20 Prinsessia
Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een échte superheld te zijn. Na wat goede raad van Madeliefje neemt hij een beslissing: Basiel is van nu af aan Superbasiel.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep ontdekt een voor hem nieuwe soort zaadpeul, maar Mushpot waarschuwt hem de peul niet aan te raken. Chep zijn nieuwsgierigheid wint en hij opent de peul, met alle kriebelende gevolgen van dien.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft hoogtevrees en durft niet, zoals alle andere Zwammetjes, naar beneden te glijden van de Zwamberg. En omdat hij niet voor lafaard wil worden uitgemaakt, zegt hij dat hij op een sprinkhaan zal rijden.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris en de burgemeester denken allebei dat ze de `held van het jaar'-prijs zullen winnen. Terwijl zij allebei hun speeches schrijven, worden er in het bos illegaal bomen gekapt en verkocht.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie laat Bill geloven dat ze zijn verjaardag zijn vergeten, maar Bill wordt heel dramatisch.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Padgachix en Idefix worden kwaad en verwijten elkaar dat ze niet genoeg luisteren. Tegelijkertijd besluit Monalisa, die er genoeg van heeft dat het legioen steeds met lege handen terugkomt, het heft in eigen hand te nemen en naar het veld te gaan.
«
»
15:45 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
«
»
16:35 Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
«
»
17:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden hebben een ontmoeting met Sera en Rewan bij Morgenster, twee zussen die gevlucht zijn uit Syrië. Ondertussen biedt hun huisbaas Marco Claes aan om hen te helpen bij hun zoektocht.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Nachtwacht
Er heerst een inbraakgolf in Schemermeer. Cooper weet niet te achterhalen wie hierachter zit, maar de Nachtwacht wel. De dader laat zich echter niet makkelijk vangen.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno en Mo willen Esra een hart onder de riem steken. Esra wil zo graag naar een toverschool, maar zal dat ooit lukken? De twee jongens bedenken een plan. Ze laten Esra geloven dat ze toegelaten is aan de Boma Toverschool. Daria en Esra spelen mee.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
De familie Beijnens neemt hun intrek in het nieuwe huis. Elias, Laura en Hanne richten hun kamer in. Elias vangt een glimp op van het buurmeisje. Tijdens een zwaar onweer verschijnt Buck uit een game.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De kandidaten zijn uitgenodigd op een verjaardagsfeestje met piñata's. In elke piñata zit een feesttoeter. Ze moeten op de piñata slaan tot de feesttoeter eruit valt en er dan zo snel mogelijk op blazen.
«
»
20:00 Sporza: UEFA Nations League Vrouwen
Verslag van de wedstrijd België - Hongarije, gespeeld in de UEFA Nations League voor vrouwen.
«
»
21:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
22:10 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
22:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers