TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 New Tricks
Het lichaam van computerexpert Martin Longthorn duikt onder een valse naam in het mortuarium van een ziekenhuis op. Het team onderzoekt de zaak. Daarvoor duiken ze de wereld van online hacken in.
«
»
02:40 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
03:40 Ghost Stories
Aubrey Judd, veteraan radiopresentator van 'The Dead Room', realiseert zich al snel dat bepaalde dingen uit zijn eigen verleden niet zo dood en begraven zijn als hij misschien hoopte.
«
»
04:15 Silent Witness
De moord op Amir Aziz, een bekende antifundamentalistische moslim, sleurt het Lyell-team mee in een donkere wereld van haatmisdrijven en contraterrorisme.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Wanneer een dief inbreekt in een verzegelde bankkluis zonder de deur te openen, moet Murdoch een schijnbaar onmogelijke diefstal oplossen. Een getuige beweert Harry Houdini te hebben zien wegvluchten van de plaats delict.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
06:30 Beyond Paradise
Inspecteur Humphrey Goodman en Martha beginnen aan een nieuw avontuur wanneer ze Londen voor Devon verruilen. Humphrey krijgt in zijn eerste zaak te maken met een ongewone hoofdverdachte: een zeventiende-eeuwse heks.
«
»
07:30 Father Brown
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht als hem tijdens een biecht wordt verteld dat bisschop Talbot de volgende dag zal worden vermoord.
«
»
08:15 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
09:50 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:35 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer in een duiventil het met pek en veren bedekte lichaam van een duivenmelker wordt aangetroffen, voert het onderzoek Peregrine en James naar een duivensportclub in een buitenwijk van Melbourne.
«
»
11:25 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
12:20 Inspector George Gently
Newcastle, 1970. Er wordt een lichaam gevonden in een opslagtank voor chemische producten. Het slachtoffer blijkt de vermiste echtgenoot van Eve Liddell te zijn, die veroordeeld werd voor de moord op haar man.
«
»
13:50 The Madame Blanc Mysteries
Terwijl Jean onderzoek doet naar een schilderijenzwendel komt een man het pandjeshuis van Charlie en Simone binnen om het geld dat hij voor een vervalsing heeft betaald terug te eisen.
«
»
14:45 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»
15:45 Beyond Paradise
Humphrey en zijn team staan voor een raadsel wanneer een heel gezin op mysterieuze wijze verdwijnt. Martha is druk met de opening van haar café, maar wanneer er iemand uit haar verleden opduikt, raakt ze van slag.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Na een aanslag met brandbommen op een chic bordeel wordt het gewurgde lichaam van een prostituee aangetroffen. Murdoch moet voorzichtig te werk gaan wanneer hij ontdekt dat een prominente rechter mogelijk achter de aanslag zit.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Terwijl Troy een functionaris van Natuurbehoud helpt bij een onderzoek naar de illegale verkoop van vogeleieren, onderzoekt Barnaby de plotselinge verdrinkingsdood van een man die naar het schijnt zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
20:00 Midsomer Murders
De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu wordt ingehuurd als vaste cateraar voor een softwarebedrijf in de bekende tech-hub in Berkshire. Maar dan wordt de CEO van het bedrijf dood aangetroffen.
«
»
22:00 The Change
Linda krijgt bezoek van haar zus, die woedend is omdat ze zomaar is weggegaan. Ondertussen heeft radio-dj The Verderer een plan om de projectontwikkelaars tegen te houden, hij gaat in een boom wonen.
«
»
22:30 Unforgotten
Nadat een lichaam in een schoorsteen wordt gevonden, vindt Sunny's team aanwijzingen dat het slachtoffer binnen een periode van tien jaar vermoord is. Inspecteur James moet accepteren dat er een actief onderzoek wordt opgestart.
«
»
23:30 Silent Witness
Nikki helpt Becky bij het verwerken van haar persoonlijke trauma. Jack vreest dat Clarissa het Lyell Centre zal verlaten.
«
»
00:30 New Tricks
Het team onderzoekt de dood van Alice Kemp, een zestienjarige tennisster. Zij is van het balkon van een penthouse gevallen nadat ze een cruciale wedstrijd verloor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers