TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Vanessa en Carolin hebben, zonder het van elkaar te weten, allebei beslist om een huwelijksaanzoek te doen. Greta is aangedaan door het gedrag van Valentina in de keuken en ze vraagt raad aan Noah.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Sea Of Suspicion
Muziekstudente Anne gaat tijdens de zomer als nanny aan de slag bij Dominic, de echtgenoot van de verdwenen muzieklerares Natalia, van wie Anne nog les heeft gekregen. Anne begint zich af te vragen of Dominic iets met de verdwijning te maken heeft.
«
»
16:55 The Goldbergs
De Sadie Hawkins-dans nadert en Erica roept de hulp in van Beverly om een date te zoeken voor Barry en hem zo weg te houden van Lainey.
«
»
17:20 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een suïcidale Spike nieuw leven wordt ingeblazen door een naderende apocalyps, moeten Buffy en de bende terugkeren naar de middelbare school om Sunnydale van de ondergang te redden.
«
»
18:10 How I Met Your Mother
Ted krijgt tegenstrijdige gevoelens over zijn droombaan als architect van het nieuwe GNB-hoofdkantoor nadat hij een leuke dame heeft ontmoet die het monumentale gebouw wil redden dat ervoor moet worden gesloopt.
«
»
18:35 The Goldbergs
Beverly heeft moeite met Adams gevoelens voor Dana. Lainey en Barry halen Murray over om football te kijken met de vader van Lainey.
«
»
19:00 The Simpsons
Kemi, een Nigeriaanse prinses, komt naar Springfield omdat haar vader een uraniumdeal probeert af te sluiten met mr. Burns. Homer krijgt de taak om haar te beschermen.
«
»
19:25 The Simpsons
Ralph Wiggum krijgt per ongeluk een militaire jetpack en gebruikt deze om de misdaad te bestrijden. Hij beschadigt per ongeluk de kerk, waarna Marge en de kerkgangers gaan gokken om het herstelwerk te kunnen betalen.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Wanneer er ingebroken wordt in het appartement van Leonard en Sheldon ontwikkelen de vrienden een ingenieus beveiligingssysteem.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Sheldon ondervindt moeite met het oplossen van een wetenschappelijk probleem. Geïnspireerd door Einstein neemt hij een baan aan bij Penny's werk om zijn creativiteit te stimuleren.
«
»
20:35 The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
Katniss Everdeen vernietigt de Hongerspelen en wordt het symbool van rebellie. Met haar vrienden probeert ze Peeta te redden.
«
»
22:50 Magnum P.I.
Wanneer Rick wordt gevraagd om te helpen bij een federaal onderzoek naar Robbie, start Magnum zijn eigen onderzoek. Higgins onderzoekt de verdwijning van het spaargeld van een bewoner van een bejaardentehuis.
«
»
23:40 Mayans M.C.
Bishop wil de confrontatie aangaan met Ramos, de man die een moordpoging op EZ heeft geregeld. Bishop roept hiervoor de hulp in van een andere afdeling. Adelita zoekt haar oude clan op, maar deze groep is sterk uitgedund.
«
»
00:35 The Sea Beyond
Samen met Pino bedenkt Carmine een plan om Pirucchio uit isolatie te krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers