TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Station 19
Wanneer een helikopter door een bliksem neerstort, wordt het team teruggehaald van een bootcamp. Natasha roept Jack op om Vic te helpen het kamp te runnen, tussen Carina en Maya lopen de spanningen hoog op.
«
»
02:00 Cracked
Leden van een rockband zijn het slachtoffer van een schietpartij in een nachtclub in het centrum. Aidan en Clara moeten vaststellen of de kroongetuige werkelijk lijdt aan geheugenverlies of liegt om de identiteit van de moordenaar te verbergen.
«
»
02:45 Cracked
Een schizofrene jongeman die in het ravijn van Rosedale Valley woont, wordt vermoord aangetroffen. De eenheid staat voor een raadsel: de locatie is schoongemaakt en het lichaam is zorgvuldig geposeerd.
«
»
03:30 The Real Housewives of New York City
De dames vertellen aan LuAnn wat ze over Tom hebben vernomen. Bethenny probeert LuAnn ervan te overtuigen om te vertrekken, maar Ramona's bizarre gedrag brengt iedereen in de war. Het conflict tussen Bethenny en Ramona bereikt een hoogtepunt.
«
»
04:10 The Real Housewives of New York City
Het gevecht van Bethenny en Ramona bereikt een explosief dieptepunt. Carole laat Tinsley een nieuw appartement zien. Carole dient als gastvrouw bij een kunstexpositie. Luann en Tom organiseren een laatste pre-huwelijkslunch en gaan naar Palm Beach.
«
»
04:55 The Millionaire Matchmaker
Spencer Pratt vraagt Patti om zijn zus Stephanie aan een man te helpen. Stephanie heeft altijd alleen relaties met `bad boys' gehad. Patti geeft Kari Whitman advies over haar liefdesleven.
«
»
05:40 Last Man Standing
Mike heeft een openhartig gesprek met zijn overleden vader. Kristin heeft een zakelijk voorstel. Mandy geeft Kyle ondertussen een make-over, zodat zijn stijl beter past bij zijn nieuwe werk.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar bijzondere objecten in Texas. Tijdens hun reizen ontdekken de jongens een Gilley's piano, een gigantisch bord en enkele zeldzame colaflesjes die waardevol zouden kunnen zijn.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank struinen een autokerkhof af in Maryland, waar ze een hobbelpaard met springveer en een unieke minimotorfiets van een boer vinden. Onderweg vinden ze ook nog drie generaties verzamelitems in een barak in West Virginia.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
De kopers bezoeken een veiling in Laguna Niguel in CaliforniŽ, waar Dan en Laura vijf opslagruimtes verkopen. Mark en zijn broer Matt nemen risico's om niet met lege handen te vertrekken zoals de vorige keer. Barry beproeft zijn geluk op een kluis.
«
»
08:30 Storage Wars
Barry krijgt bezoek van worstellegende 'Rowdy' Roddy Piper. Rene en Casey kopen ondertussen een standbeeld dat veel geld waard kan zijn. Darrell gaat naar huis met een aantal katgerelateerde items.
«
»
08:55 Flip This House
Rudy krijgt een tip van Ralph, een makelaar, over een casco huis in Simi Valley. Ralphs vrouw Natalie, ook makelaar, helpt Rudy met het vinden van kopers. Over de verbouwing worden ze het niet eens.
«
»
09:55 Below Deck Mediterranean
Tom wordt furieus als problemen met de voorraad zich voordoen, waarna Malia en Bugsy proberen de boel te sussen. De laatste gasten van het seizoen maken diepe indruk op Rob en Alex. Jess verliest haar geduld tijdens een groepsfoto.
«
»
10:50 Shark Tank
Een vastgoedmakelaar presenteert een technologie die huizenjagen gemakkelijker maakt. Een indrukwekkende jonge ondernemer heeft een limonadekraambusiness om andere kinderen te helpen de commercie in te gaan.
«
»
11:40 Last Man Standing
Mike probeert Vanessa te helpen, die last heeft van het legenestsyndroom. Mandy krijgt het moeilijk als Kristin haar zwangerschap aankondigt.
«
»
12:10 Flip This House
Armando Montelongo helpt een koppel waarbij een renovatieproject uit de hand is gelopen. Een aantal ongelukkige gebeurtenissen heeft ervoor gezorgd dat ze zonder geld zitten.
«
»
13:10 Storage Wars
De bieders reizen naar El Monte, CaliforniŽ, waar de gebroeders Harris op onopvallende wijze voor de koopjes proberen te gaan. Brandi en Jarrod tonen zich van hun liefdadige kant. Darrell doet een grote ontdekking.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Compton, CaliforniŽ. Jarrod is gespannen over de aanstaande opening van zijn nieuwe winkel, dus Brandi houdt zich in. Mike koopt een kluis die Herb eigenlijk niet wil. Barry wordt herenigd met zijn oude vriend Kenny.
«
»
14:05 American Pickers
Mike en Frank keren terug naar een aantal favoriete locaties. Ze beginnen in Pennsylvania, waar ze een collectie die zich zeven meter onder de grond bevindt opnieuw bezoeken. Frank is vastbesloten een antiek reclamebordje te kopen.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank vinden gloednieuwe goederen in een van de oudste fietszaken in Amerika.
«
»
15:55 The Millionaire Matchmaker
TV-persoonlijkheid Marysol Patton, bekend van 'The Real Housewives of Miami', roept de hulp van Patti in om liefde te vinden. Patti probeert vechtsporter Luke Rockhold ervan te overtuigen dat hij voor liefde moet vechten.
«
»
16:55 Shark Tank
Een ondernemend stel uit San Francisco presenteert een abonnementsdienst op puppyproducten. Een vrouw uit Boston probeert algen een populair gezondheidssupplement te maken in Amerika.
«
»
17:50 Station 19
Station 19 en Station 23 proberen Thanksgiving te vieren in de nasleep van de explosie. De brandweerlieden komen samen om te koken, hun familiebanden te vieren en te proosten op dierbaren die ze hebben verloren.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
Tom wordt furieus als problemen met de voorraad zich voordoen, waarna Malia en Bugsy proberen de boel te sussen. De laatste gasten van het seizoen maken diepe indruk op Rob en Alex. Jess verliest haar geduld tijdens een groepsfoto.
«
»
19:35 Below Deck Mediterranean
Jess confronteert Aesha met de groepsfoto van de gasten. Tom probeert zijn frustraties in te dammen, terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob krijgt een alternatief voorgeschoteld.
«
»
20:35 The Equalizer
Na McCalls ontvoering zal het aan de mensen die het dichtst bij haar staan zijn om samen te komen en een manier te verzinnen om haar te redden. Maar dat blijkt nog niet makkelijk te zijn.
«
»
21:25 The Equalizer
De dochter van een NYFD-brandweerman verdwijnt plotseling en ze vraagt de hulp van het team om hem weer terug te vinden. Tante Vi en Delilah proberen alles in goede banen te leiden.
«
»
22:20 Law & Order: Organized Crime
Stabler meldt zich in de rechtbank om te getuigen tegen het Broederschap. De task force richt zich op een criminele bende. Reyes ontdekt een verrassende link tussen de verdachten die ze zoeken. Bell krijgt heel erg slecht nieuws.
«
»
23:15 Law & Order: Organized Crime
De task force heeft het even zwaar wanneer ze middenin een schietpartij belanden. Intussen heeft Stabler informatie gekregen over de criminelen. Hij onderzoekt een link tussen hen en de NYPD.
«
»
00:05 The Net: Prometheus
Georgs eerste werkdag begint met een operatie. Zijn patiŽnt heeft een ernstige knieblessure. Maar de coach van de voetballer wil zijn speler op het veld zien voor het WK over een paar weken. Georg moet snel handelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers