TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De Wereldkeuken
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
06:25 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
06:55 Sportfood
Bart zit 3 keer per week in de fitness. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken speciaal voor hem en voor alle sporters die aan krachttraining doen een alternatief op de kip met rijst.
«
»
07:20 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
08:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
08:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
09:10 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
09:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
11:00 Ainsley Eats the Streets
In Istanboel probeert Ainsley oude en intrigerende smaken uit voordat hij zijn eigen draai geeft aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
12:30 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:00 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
13:35 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
14:05 Peppe's SiciliŽ
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen ťťtbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
14:30 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
14:40 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Josť Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
15:35 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
16:00 Ainsley Eats the Streets
In Istanboel probeert Ainsley oude en intrigerende smaken uit voordat hij zijn eigen draai geeft aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
16:40 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
17:25 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
17:55 Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar AziŽ. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait ťn als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
18:30 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
19:20 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
20:10 Klaar in 20 minuten
Moerman Lore maakt een gerechtje dat ook in haar restaurant op de kaart staat: burrata met basilicumolie, hazelnoten, abrikozen en gebrande ui.
«
»
20:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
21:35 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
22:20 Lekker lang leven
DiŽtist en chef MichaŽl Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens MichaŽl staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
22:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
23:00 Ainsley Eats the Streets
In Istanboel probeert Ainsley oude en intrigerende smaken uit voordat hij zijn eigen draai geeft aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
23:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
00:25 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
01:10 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
01:45 Tot op de graat
Johan Segers heeft in deze aflevering de eer om te koken met een parel uit de Noordzee: de kabeljauw. Deze prachtige grote vis is bij ons immens populair en dat is natuurlijk niet zomaar.
«
»
02:10 De gastentafel
Vandaag met Peppe Giacomazza.
«
»
03:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:45 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
04:30 Lekker lang leven
DiŽtist en chef MichaŽl Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens MichaŽl staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
04:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
05:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
05:30 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers